lunes, 12 de abril de 2010

QUÈ DIFÍCIL ÉS BAIXAR DE 4’ EL KM! (per mi)

Aquesta és la conclusió que puc extreure després de l’últim test abans de la Cursa de Bombers d’ahir. Porto un mes entrenant bé i fort per aquesta cursa (i per la mitja de Girona) i no recordava que baixa de 4 minuts el quilòmetre durant uns quants quilòmetres no és gens fàcil. Jo tenia l’objectiu de baixar de 39’ (per tant, fent 3:55 el km n’hi hauria prou), però l’últim entrenament només vaig aguantar 6 km a aquest ritme...i va costar. Evidentment no va ser una competició, i això marca, però no em vaig acabar de trobar del tot bé. A veure què tal aquesta setmana (que serà més de descans, evidentment). Seguirem informant.

2 comentarios:

  1. Doncs sí, s'ha d'estar molt en forma per mantenir un ritme inferior als 4'/km. En el meu millor estat de forma jo no vaig poder-ho aconseguir (també és cert que el meu règim d'entrenament era molt anàrquic) i a la meva cursa més ràpida he fet poc més de 41' (Igualada i Girona).

    Diguem que els 40' eren el meu objectiu però quan vaig veure que em seria impossible, ja no m'hi vaig capficar més. Ara intento no pujar dels 43' que per a les meves modestes possibilitats, és més assumible.

    Tot i així, sort i a treballar força. Això sí, no sé si la cursa dels bombers, amb tanta gentada, és la més idònia per acometre aquesta fita.

    Salutacions.

    ResponderEliminar
  2. Pel tema marca, la cursa de bombers no està tan malament perquè fan calaixos i en aquest sentit està millor organitzada que d'altres. Vull dir que si estàs en un bon calaix, corres amb els que porten el teu ritme i això et beneficia. Tot i això, potser estem parlant que en el teu calaix hi ha més de 1000 persones... El recorregut està bé, i per mi té un component especial perquè va ser la primera que vaig fer...

    ResponderEliminar