lunes, 3 de mayo de 2010

UNA SETMANA PER A LA MITJA DE GIRONA

Ja la tenim aquí a tocar. http://www.girona.cat/esports/index2.php?valor=82584 Segurament l’última o penúltima “gran cursa” de l’any, és a dir, que forçaré per intentar baixar registre propi. L’idea és intentar baixar d’1h29’26”, que és el registre anterior. Si ho aconsegueixo, em donaré per satisfet. Tot i això, en cada cursa hi ha sempre un objectiu “amagat”. Tinc entre cella i cella baixar algun dia d’1h 25’, però sé que no serà senzill. He entrenat molt bé, i la cursa de Bombers, http://www.cursabombers.com va ser tot un èxit. Ara bé, doblar km i apropar-me als 4 minuts el km sembla, ara per ara, un utopia. Per tant, per ser realista, si em quedo en 1h28’ em dono per més que satisfet. Seria anar a 4’10” i, tot i que patint una mica, crec que està al meu avast. Ja ho explicaré la propera setmana.

4 comentarios:

  1. Sort! Aquesta marca encara està lluny de les meves possibilitats -si és que mai hi sóc a prop. Mentre tu estiguis a Girona jo faré la Mitja de Tàrrega, que espero em surti millor que la de l'any passat que, malgrat el temps no va ser gaire dolent, no vaig córrer gaire còmode.

    Seguim en contacte.

    ResponderEliminar
  2. Et seguiré al blog a veure què tal et va.
    Molta sort o simplement que vagi bé!

    ResponderEliminar
  3. Ya me enterado de tu clasificación. El 87! No veas, no? Aunque se que no has bajado de tu mejor marca, no te puedes quejar, pues has corrido sin liebre, Eh!!! Enhorabuena, ya me contarás el martes.

    ResponderEliminar
  4. Ja tens penjada la crònica. Gràcies!

    ResponderEliminar