lunes, 4 de abril de 2011

CURSA EL CORTE INGLÉS Bon test, millor del què esperava

Ara repassava l'entrenada de l'any passat http://raulmarato.blogspot.com/2010/05/cursa-el-corte-ingles-millor-del-que.html i mirava encuriosit el títol, ja que és pràcticament el mateix. Aleshores es va disputar a finals de maig i la vaig fer després de participar a la mitja de Girona. Ara és un test més de cara a Bombers. Em feia la impressió que estava millor que l'any passat, però curiós, no és així. Però anem a pams.

La trobada amb la gent del team a la Borsa de Barcelona (som un valor en alça, je,je), amb foto, salutacions, conèixer alguns dels membres que no coneixia. Total, que havíem quedat a les 8:15-8:30 i gairebé a les 9 anava cap al Zuric on havia quedat amb el Juan Carlos per veure'ns.
Sense gairebé temps per a escalfar, ja que havíem d'entrar al calaix, començo la cursa. Ufff! Quin patiment. Mira que sortir endevant està molt bé, però és clar, quan et comença a sortir gent per tot arreu al carrer d'Aragó (iaies caminant, famílies amb nens, gent que sortia de passeig...) es fa difícil avançar. L'slàlom no provoca més que un ritme un pelet més lent del que volia. Pensava anar a 4'00" el km i vaig anar els 3 primers quilòmetres a una mitjana de 4'05". No m'importava, ja que el test havia de venir després.
El segon obstacle era la pujada a Montjuïc, la "doble" pujada perquè al principi es fa dura, el replà del Poble Espanyol, la baixada per darrere del Palau Sant Jordi i la insofrible arribada amb la llengua fora fins a l'Estadi Olímpic. El pas pel tartan és molt maco, però la pujada posterior et deixa aplatanat (mitges en aquests 4 quilòmetres entre 4'13 i 4'55"!!!). Sort de l'aigua a la sortida i la baixada posterior. I quina baixada!
No m'enrecordava de la velocitat que agafes baixant "a saco". Al km 8 em surt una mitjana de 3'43", però és que al 9, ja amb més pla, a 3'38". Em sento molt bé, molt còmode, gens cansat i decideixo continuar amb el ritme. Del 9 al 10, 3'51". Perfecte. La referència al km 10 són 41'59". La curiositat és que l'any passat vaig fer 41'53"... El final del recorregut (766 metres), en menys de 3 minuts (a 3'45").
A l'últim quilòmetre, en el darrer esforç.
Finalment, els 10.766km en 44'52". Posició 199 de la general (4350 arribats, però poc significatiu pel caràcter popular, tot i el xip). L'any passat, va ser un quilometratge superior (10,934km) i vaig acabar en la posició 195 d'uns 3.000 que van arribar. Qualitativament millor.
Bé, el millor de tot és la puntuació per a l'Ashi Team, cinquens per equips a la cursa (http://www.championchip.cat/lliga2011/resultats.php?resultat=clasis/RepClubsxMTots.htm) , per a la Lliga personal (sóc el 139è de la general aquest 2011 i el 59è de la categoria de més de 35 anys http://www.championchip.cat/lliga2011/resultats.php?resultat=clasis/RepClubsxMTots.htm aquesta és la classificació dels membres del team) i per a la Challenge 10km de Barcelona (http://www.10k.cat/resultats/ResHomes2011.htm 179è, tot i que només he participat en quatre curses. Jon Koldo, què gran, va segon en aquesta Challenge i tercer a la Championchip). Per acabar, com diu el títol, bon test per a Bombers!

7 comentarios:

  1. Estás hecho un toro!!! no esperes que te siga en bombers...imposible!!! Enhorabuena por otra buena carrera.

    ResponderEliminar
  2. ¡Cómo que no vas a seguirme! Ya verás como tú marcas el ritmo. Seguro que vas sobrado. Tus entrenamientos te delatan. Con un poco de suerte nos puede salir una buena cursa. Ya hablamos y gracias por el cumplido.

    ResponderEliminar
  3. Felicitats per la marca en una cursa que en té poc d'això i que pel que he llegit, els primers kms. els heu de dedicar més aviat a salvar obstacles de diversa mena per poder córrer com Déu mana.
    Bon test de cara als bombers que, estic segur, serà la bona!
    Records.

    ResponderEliminar
  4. Bon test Raúl... a veure si la fem ben grossa tots plegats a Bombers...

    ResponderEliminar
  5. encantada de conocerte y sacarte la foto mientras iban entre los primeros 200 a tu bola y con tu musiquita en los oídos ! enhorabuena y en Bombers más! allí estaré con la cámara atenta !!!

    ResponderEliminar
  6. Gràcies, Joan Carles, Paco i Romana. A veure si tot va bé a Bombers. Com a mínim, les sensacions són bones.

    Romana, qué grande con las fotos. Es que cuando me di cuenta ya estaba casi llegando y quería llegar entre los 200 primeros!!! De hecho, desde el km 10 adelanté a 17...si me dan 3 ó 4 km más...me fundo, seguro, je,je

    Salutacions!!!

    ResponderEliminar
  7. Moltes felicitats crack!!!.
    Bona cursa, i ja van....
    A Bombers tots aniran a mort, i estic segur que donareu el millor de vosaltres.
    Gran Team!!!.
    Una abraçada.

    ResponderEliminar