lunes, 18 de abril de 2011

MITJA DE LA GARROTXA La mitja del pernil

Objectiu aconseguit!
No n'estava gaire convençut, per com havia anat la setmana i les molèsties que tenia, però, finalment, vaig poder acabar bé la mitja i vaig passar un cap de setmana fantàstic amb amics i família. El pitjor de tot és que des d'ahir el genoll fa bastant de mal. Tocarà descansar...


Anem a pams. Dissabte, després d'arribar a l'apartament, vam decidir fer una excursió, que al final va ser d'11 quilòmetres. La típica dels volcans de Santa Margarida, Cruscat i la fageda d'en Jordà. Molt maca. I la vam fer força tranquils. 3 horetes. Allà vaig notar alguna petita molèstia.


Al dia següent notava alguna cosa, però no molt. Escalfament bé, però continuava amb l'idea de fer una cursa conservadora. Tenint en compte el perfil, que pujava fins el km 8, però que tenia alguna pujada més fins el 15, no vaig voler apretar gaire. Vaig sortir a 4:30 i ho vaig clavar pràcticament a cada km. Si hi havia un de més dur de pujada, després a la baixada tocava recuperar temps. Així em vaig plantar al km 10, 40:10. Molt bé. Vaig fer els dos avituallaments (als km 4 i 8) i després vaig repetir al 12 i al 17. Va anar força bé no perdre'n cap tot i que no feia una calorada massa dura. Calor, però seca, i els paisatges, molt macos, tot i que no deixa de ser una carretera de poble!


Mirant el temps, no volia arriscar més perquè el genoll de tant en tant feia una mica el tonto. Així doncs, fins el 15 vaig baixar el ritme una mica. Em van quedar uns quilòmetres propers als 4:35. No m'importava gaire, tot i que la idea de fer 1h35 estava al cap. Una curiositat perquè vaig anar amb la tercera dona durant pràcticament tota la cursa. Ara t'avanço jo, després tires tu, ara anem junts, va ser divertit.



ARRIBANT A META

A partir del km 15 la vaig deixar després d'una baixada molt maca em va permetre recuperar temps (del 15 al 16, a 4:07), però no vaig voler apretar fins el final. De fet, els dos últims quilòmetres, però més fort només l'últim. Al final, un últim km a 4:01 i un temps real de 1h 34:24. No ve d'aquí. A la classificació 157è de 676 acabats. Molt content. I més quan vaig recollir el regal.

ENCARA NO L'HEM TASTAT, PERÒ NO TRIGAREM A ENCETAR-LO

El Juan Carlos va fer un "carrerón". Va fer 1h46:40, minut i poc més que la seva millor marca, tenint en compte el perfil, una cursa realment molt bona.


Després de tumbar-nos a la gespa del CN Olot (bona organització) cap a l'apartament per fer carn a la graella (boníssima) per recuperar forces...


Al final, l'únic apunt negatiu van ser les molèsties posteriors, que es van convertir en dolor, al genoll dret (té pinta de tendinitis). Per tant, ara toca descansar per recuperar-se i estar bé quan sigui, sense cap mena de pressa. No tinc cap altre objectiu.

6 comentarios:

  1. Aquest temps en aquesta marató és per treure's el barret, i més amb molèsties al genoll. És ben bé que tant tu com l'Ernest esteu fets d'una altra pasta. I ara el millor, a gaudir del pernil que esperem surti bo. Ja et dic jo que el nostre ben bo que era i no va durar gaire un cop encetat!
    Records i a recuperar-se.
    JC

    ResponderEliminar
  2. Muy bien Raúl!! Jamón a la saca!!! Tiempazo!! Cuidate esas molestias que queda mucha temporada!

    ResponderEliminar
  3. Felicitats Raúl!!!.
    Primer de tot espero que les molèsties no siguin res important.
    La marca és magnífica si tenim present que parlem d'una mitja dura com aquesta, però sobre tot em quedo amb aquesta imatge amb el pernil i la cara de satisfacció..., jejeje.
    Una abraçada company!.

    ResponderEliminar
  4. chapeau, compi!!! tiempazo y crónica de los buenos! espero que lo mismo sea por el jamón! enhorabuena y orgullosa de ser parte del mismo equipo (aunque me esté tomando unos días de descanso ;-))) )
    ahora, sin excusas,a cuidarse el genoll, integrando la dieta con proteinas animales ;-)))
    si vuelvo a correr y puedo volver a hacer cuestas, el año que viene a darlo todo entre Valls y Olot (verduras y frutas de la huerta en la primera si haces podio y jamón en la segunda ...)
    Medias para darlo TODO !
    otra vez, chapeau !

    ResponderEliminar
  5. Gràcies, companys!

    Em feia molta "por" no acabar la cursa. La família no m'ho hagués perdonat no aconseguir el pernil!!!
    Ara toca descansar i assaborir-lo. Ja començarem a entrenar quan el genoll m'ho permeti.

    ResponderEliminar
  6. Enhorabona Raúl... aquest pernil té molt bona pinta. Tu si que saps triar bé... ni samarretetes tècniques, ni bosses per bambes, ni punyetes... un bon pernil. Desitgem una rapida recuperació d'aquestes molesties... gel, gel i més gel i bondat. Pots aprofitar per nedar amb el pull-boy i així no treballes les cames! Una abraçada.

    ResponderEliminar