miércoles, 13 de abril de 2011

PRÈVIA MITJA DE LA GARROTXA

Quines ganes d'arribar!
El premi bé que val la pena, oi? Potser no és com el de la foto, però de ben segur que està prou bé. La mitja de la Garrotxa (encara hi ha places fins dijous a les 20hores) té això, que a l'arribar tens un pernil de regal. Només per això val la pena anar-hi, però hi ha més alicients. Passar un cap de setmana amb amics i parella, visitar alguna de les moltes atraccions que té la comarca i una mitja exigent, dura. Un repte perquè fins ara havia buscat mitges per proximitat, per recorregut i ara Olot queda lluny de casa i és una muntanya russa...per què no?

A veure com respon el genoll, és l'única preocupació que tinc. Per la resta, la marca no m'importa res, ni tan sols compta per a la Lliga Championchip, per tant correré per disfrutar. I si disfrutar vol dir córrer més lent, ho faré. Si significa anar més ràpid per sentir-me orgullós de mi mateix, potser també ho faré. Ja veurem. La tàctica hi serà en algun moment, però el més probable és que les sensacions s'imposin. Com ha de ser.

7 comentarios:

  1. Eso es un buen regalo, sí señor!!! A ver si invitas a unas lonchitas al Team...jeje

    ResponderEliminar
  2. Això, això... guarda una mica pel Team... que nosaltres posem el pa amb tomàquet, jejejejeje. Que et vaig molt bé per aquelles terres i que gaudeixis de la cursa.

    ResponderEliminar
  3. Llàstima que m'he assabentat una mica tard...!! Ja estic inscrit a la Mitja de Tàrrgega, però prenc nota per l'any vinent... Que vagi d'agust el pernil...!!!!

    ResponderEliminar
  4. Raúl, com et vaig comentar la vaig fer l'any passat i és una mitja una mica dura, tot i que tal i com estàs, serà per a tu un plis-plas. Només pel regal ja paga la pena. Altres mitges són més cares i pel que fa a aquest aspecte, ni punt de comparació. I si a més dóna opció a una bona sortida en família, encara millor.
    Que et vagi bé i records.

    pd: si vols una altra mitja ben muntada i de comarques, no et pots perdre la de Tàrrega (8 de maig). Allà m'hi trobaràs.

    ResponderEliminar
  5. Primer farem un tast del pernil i si és bo, ja mirarem de consensuar un dia perquè el proveu. El pitjor serà per al meu amic, que correrà i..."oju!" no li agrada el pernil!!! Potser li podríem demanar a ell, tot i que a la dona, que sí que li agrada, no sé si estarà gaire d'acord, je,je
    Esperem gaudir d'un bon cap de setmana.
    Ja us explicaré.

    ResponderEliminar
  6. Marcada amb lletres vermelles per l'any 2012!!!, jejeje.
    Podem anar el Team al complert i tornar amb un camió de pernils!.
    Per cert, el pernil de la foto es diu "Guarro Negro"?. Collons...

    ResponderEliminar
  7. jejejeje, d'acord amb en Ernest !!! l'any que ve, potser jo també estaré corrent aquesta mitja i menjant aquest guarro negro ;-))))) a l'agenda la tinc per 2012 ! ánim Raúl,per a tu, la teva xicota y el seu pare!!!

    ResponderEliminar