martes, 13 de septiembre de 2011

CHALLENGE 10K I CURSA MERCÈ

Aprofito l'avinentesa per fer una doble entrada sobre aquests dos temes.

La Challenge 10k Barcelona ha arribat enguany a la tercera edició. És un competició que agrupa 7 proves de 10 quilòmetres que es disputen a Barcelona (per ordre: Mercè, Jean Bouin, Nassos, Sant Antoni, El Corte Inglés [aquesta fa més de 10, però comptabilitzen només el pas pel km 10], Bombers i La Maquinista). Puntuen les 5 millors marques de tothom que tingui xip i participi, com a mínim, en una d'elles, és clar. Doncs bé, dels més de 14.000 que han participat en una d'elles, calculo que menys de 1.000 hauran completat el mínim de 5. D'aquests, posem, 1000, he quedat el número 76 (i el 27 de la categoria):

76
Raul Muñoz Hernandez5383.62VtMA-27











Els 250 primers, tant en dones com en homes, tenen un obsequi, que aquest any són unes malles curtes. No està pas malament. Divendres, a partir de les 7 de la tarda al pavelló Itàlia del Recinte Firal de Montjuïc, se'n farà la clausura i l'entrega dels obsequis. A la classificació, l'Ashi Running està molt ben representat perquè el Jon Koldo ha acabat tercer de la general i primer de la categoria. Un crack aquest basc. Però és que n'hi ha més, perquè el Ricardo ha estat quart de la general i tercer de la categoria. Un altre crack, en Roman, s'ha quedat a les portes per 3 llocs, però és que el nostre rellotge suís només ha participat en 4 proves. Amb les mateixes 4 curses, Ro, en categoria femenina, sí que té premi, la número 105, i la Sònia, també amb 4, la número 165.

Aquesta cloenda servirà per donar el tret d'inici de la quarta Challenge, amb la cursa de la Mercè, competició que es disputarà diumenge a partir de les 9:30 des de l'Avinguda Rius i Taulet, amb un recorregut ja clàssic i força pla. Objectiu? Baixar de 40. Em faria il·lusió apropar-me als 39, però no n'estic segur. De l'equip hi va un bon nombre de participants, per tant, la festa està assegurada. I el Juan Carlos vindrà també, que ha aconseguit un dorsal a última hora... Les inscripcions es van acabar amb 14.000 participants, el límit que tenia previst l'organització. Massa gent.

4 comentarios:

  1. Baixar dels 40'? està a les teves mans i amb l'equip que teniu, serà un pplis-plas. Això sí, suposo que amb 14.000 corredors (aviat és dit) val més que et posis dels primers perquè suposo que sinó, allò es deu convertir en una mena de gymkama.
    Ànims i salutacions.
    JC

    ResponderEliminar
  2. Està control·lat, Joan Carles. Afortunadament hi haurà calaixos per temps, tenint en compte les actuacions dels atletes en la Challenge 10k BCN dels dos últims anys. Igualment, hi haurà mooooolta gent!

    ResponderEliminar
  3. Molta gent, si, però l'any passat els calaixos van funcionar força bé.
    Esperem que refresqui i no hi hagi massa humitat. Si el temps acompanya, estic segur que baixes sobrat de 40'.
    Sort!

    ResponderEliminar
  4. A veure què tal el temps, és veritat que influirà i molt. Els calaixos, bé, sub35, sub40, potser molta gent, però bé, és el que hi ha. Si vols córrer sol, a entrenar o a fer curses alternatives, que n'hi ha, i moltes!!!

    ResponderEliminar