lunes, 12 de septiembre de 2011

RONDA 43 MATARÓ: Objectiu complert

El "Comando Mataró", com ja som ara coneguts el Rafa i un servidor, va cobrir amb escreix les expectatives. L'objectiu, a l'alçada de temporada que estem, era clar, baixar de 41 minuts. Els dos ho vam aconseguir. Raúl: 40:09, Rafa, 40:47.

El fet de córrer a casa és un gran què i permet descansar i preparar-te millor les curses. Aquest va ser un bon argument per aconseguir un temps que valoro molt. Ara bé, el factor més determinant de la cursa només té un nom i cognoms: Rafa González. Em va portar en safata de plata fins el quilòmetre 6. Va estirar de mi, va aconseguir que tragués el bo i millor de mi mateix per seguir-lo, per poder fer una bona marca. Sabíem que el perfil era més exigent cap al final i que calia guanyar temps en els quilòmetres previs. Per aquest motiu l'accelerada inicial, amb temps, gairebé tots, per sota dels 4 minuts. Va haver-hi algun km per sota de 3:50!!! Pensava que no podria seguir el ritme i que ho acabaria pagant, però el perfil, molt positiu, ens va permetre aguantar. Poc abans del km 5 se'ns uneix la Hasna Bahom, que acabaria guanyant en categoria femenina, i els dos la portem a ritme...o ella ens porta a nosaltres perquè després del km 5 (19:33, a tota màquina) ens deixa quan intentem agafar una mica d'aigua (gràcies un altre cop al Rafa vaig poder veure una mica).

Total, que al quilòmetre 6, amb tot gairebé fet, el Rafa em diu que tiri. Primer em resisteixo, però després em noto bé. Sé que els dos quilòmetres i escaich següents són clau per fer un bon crono. Són planets, i amb ombra, però cal mantenir un bon ritme per no perdre els segons guanyats amb anterioritat. No perdo molt, però me'n vaig als 4:10 els dos.
I és que ja comptava amb perdre segons a partir del quilòmetre 8. Tocarà patir. Pujada de 600 metres dura, dura i encara queda una petita ascensió més lleu fins el final. Aquest km del 8 al 9 el faig en 4:33. Està bé. L'últim, apurant les forces, en 3:55 per un final gairebé perfecte, de 40:09, a 4:01 el km. Super-hiper-mega content.

El Rafa arriba en menys de 40 segons, també molt content. Ha fet una feina dura i ha tingut el premi. 40:47, però acaba 13è de la categoria. I és que el SENYOR RAFA té 45 tacos!!! Però està fet una màquina. Ja ens agradaria a molts de nosaltres estar a prop de com està ell.
Per mi, bon grapat de punts per a la Championchip (80,41), 73è de la general i 53è de la categoria. Si voleu mirar la classificació.


3 comentarios:

  1. Osti tu! doncs jo també tinc 45 tacos i ni de lluny m'acosto als temps del teu col.lega Rafa. Crec que després de llegir això em dedicaré a fer macramé o puntes de coixí. Aquest ha estat un cop molt dur a la baixa línia de flotació del meu estat de moral!!
    Raúl, estàs que et surts. I pel que he vist també el col.lega Ernest, que ahir a l'Ametlla de Merola també ho va "brodar".
    "Lo dicho", que hauré de muntar el meu propi equip però d'activitats més sedentàries.
    Felicitats.
    JC

    ResponderEliminar
  2. No pateixis, Joan Carles. El Rafa, en realitat, és d'una altra pasta. És un màquina i, a sobre, molt bona persona...
    Que no et serveixi de referència!!! Je,je
    Si jo hagués de mirar els temps dels "cracks" que tenen 36 anyets em podria també dedicar a altres coses.
    L'Ernest sí que està fort, sí.

    Una abraçada.

    ResponderEliminar
  3. Molt bona cursa Raúl!!!.
    Veus com era només questió de temps.
    Curiosament, jo també vaig quedar el 73è a la Cursa de l'Ametlla de Merola. I "al loro", que jo ja tinc 43 tacos!!!, jejeje.
    Una abraçada.

    ResponderEliminar