jueves, 24 de noviembre de 2011

PRÈVIA DE LA JEAN BOUIN

www.btvnoticies.cat

És la cursa clàssica per excel·lència. 87 edicions la contemplen i aquest any arriben a aquella xifra que els xinesos consideren de bona sort, 88. Amb bona fortuna o sense, 10.000 corredors intentaran donar el millor de sí mateixos en aquesta cursa que té un recorregut de 10 quilòmetres força similar al d'altres curses barcelonines.
La diferència amb l'altres és l'altimetria que suposa la baixada inicial i la pujada final.

Això suposa que sigui una cursa per valorar si val o no la pena intentar aconseguir marca personal. Val a dir que em trobo molt bé de forma. M'he aprimat bastant, uns 6-7kg des del setembre, però no sé si he guanyat massa muscular que em permeti millorar el rendiment. En teoria, amb menys pes, més facilitat de moviments. Sí que he notat que em trobo més fi, però els últims dies he mirat entrenaments en èpoques fortes de la temporada passada i els temps no varien tant. Això vol dir que potser caldria ser prudent i esperar-me a la cursa dels Nassos que, per perfil, hora de la mateixa, i data, podria ser més adient.

Però...a qui vull enganyar? La gran majoria de nosaltres està encara amb la "marquitis" que tan bé explica l'Arcadi Alibés en el seu llibre. Les ganes de superar-se, un dels objectius pels quals un es posa les sabatilles i surt a córrer. La planificació dels entrenaments busquen l'objectiu de cadascú. I el meu, no vull dir-ho amb la boca molt gran, però seria apropar-me als 38:27, que són la meva marca personal de la Cursa de Bombers 2010. Si no és aquí, potser serà a la Cursa dels Nassos.

Serem molts els participants de l'equip presents a la clàssica barcelonina, l'Ernest, que acompanyarà al Pere per intentar fer marca, el Jon, el Ricardo, l'Enric, el Paco (a veure si fem un bon tàndem al costat d'aquest crack) i gairebé tot l'equip femení, amb la Ro, la Mònica, la Patri, la Sònia i la Iolanda (vaja equipàs!!!). Cadascú amb el seu objectiu particular, però tot amb la il·lusió que ens caracteritza. El Juan Carlos també està apuntat, a veure què en traiem.

D'altra banda, el Rafa se'n va a córrer gairebé sol (ben fet, Rafa, esgarraparàs un munt de punts a la Championchip) a la cursa de Sant Boi. Marta, Dídac, Jose i Roman aposten per la cursa CEC Collserola, en la versió de mitja marató, que tremoli la muntanya!

Sort a tots i totes. Us deixo, per si us ve de gust, un vídeo i el link amb el BTVNotícies de la presentació de la Jean Bouin que es va fer ahir dimecres i a la qual vaig assistir. Gràcies, Pol, per arribar amb temps per poder fer l'entrevista.

6 comentarios:

  1. bueno Raúl, una buena oportunidad para hacer otra buena marca. Si puedes busca algún grupo hasta el 6 o por ahí, y luego ya a darle duro tú sólo. Esos kg de menos te van a venir de miedo (y no lo digo por las fechas que se acercan..jeje). animo y mucha suerte!!

    ResponderEliminar
  2. Clar que sí Raúl, no tenim res a perdre. Hem de sortir amb una mica d'ambició després l'asfalt fara de jutge i ens posara al lloc que ens pertoca. Jo, no l'amago, tinc "marquitis" i sé que no estic per baixar dels meus 37:27 pero somiar és gratis, no??? Així que el diumenge et vull preparat al meu costat a la línia de sortida disposat a donar-ho tot. Una abraçada. (Paco- Ashi Running Team)

    ResponderEliminar
  3. Gracias, Rafa. Lo intentaremos. A ver si vamos con Paco y hacemos algo grande.
    T'agafo la paraula, Paco, i intentaré agafar també la gambada. D'entrada, no renuncio a res, a veure què podem aconseguir. L'únic "problema" és que els teus 37:27 et permeten sortir del calaix 1 dels privilegiats. Jo estic al número 2. Ja en parlarem.

    ResponderEliminar
  4. Venga Raúl, así me gusta! esto de tantos que ya no tienen marquitis llena muchas bocas pero yo todavía estoy contigo y Paco así que a darlo todo, con fuerza e ilusión y lo que sale, sale
    Yo no me mojo aunque sueño con un sub 44 ;)

    ResponderEliminar
  5. Gracias, Ro.

    Vamos a ir con todo y yo creo que tú tienes ese sub44, sea este domingo, el siguiente o el día 31.. Y eso no es "marquitis", es "marcón".
    Grande, Ro, grande.

    ResponderEliminar
  6. Enhorabona pel resultat!! millor marca, no?? Sergi (del coret)

    ResponderEliminar