lunes, 20 de septiembre de 2010

CURSA DE LA MERCÈ

Molt millor del que esperava

Sí, ja sé que dues setmanes abans titulava “No estic fi”, però el cert és que eren sensacions i no m’acabava de trobar bé del tot. També és cert que no estic al 100% de les meves possibilitats i en sóc plenament conscient. Però també és cert que l’actitut competitiva em porta a donar més de mi, dins de les possibilitats i el moment en que em trobo. Amb la cursa de la Mercè ha passat tot això. Volia anar a sensacions i les sensacions van ser bones. De fet, quan portava un km i vaig veure que el feia a 4 minuts no em va sorprendre perquè al principi sempre busques posicionar-te, trobar el teu lloc, seguir algun ritme... no vaig mirar gaire el rellotge i em vaig trobar bé, però era el primer km, és clar.
A partir d’aquí vaig intentar seguir algun ritme...i vaig acabar seguint el meu. El meu rellotge em marcava 4’10”-4’11” i en algun moment 4’15”, però les referències quilomètriques em deien que anava a poc més o poc menys de 4’00, però m’anava trobant bé. La recta de la Gran Via ajuda a trobar un ritme adequat i quan baixava per Marina per anar a trobar el km 5 vaig veure que estava al voltant dels 20’. Bé, vaig pensar, ja has fet la primera part forta, la teva. Ara cauràs perquè no estàs fi del tot.
És cert que la segona part va ser més fluixa, però no tant. De fet el crono no m’acabava de quadrar i vaig anar fent, tot pensant que apretaria a partir del km 7 o del 8. Va ser aquest km 8 poc abans d’arribar al Paral•lel el que em va donar les forces suficients, tot i que es va fer una mica llarg. Saber que estàs acabant, però veure els companys que ja anaven de pujada és, per moment, dur psicològicament. Total, que quan pujava Paral•lel i ja quedava menys d’un km sabia que no defalliria, per tant vaig donar-ho tot i, oh! Sorpresa. 40:27 marcava el crono, que reals van ser 40:15 (19:57 i 20:18). Molt més que satisfet. Classificació general: http://www.championchip.cat/merce/res2010g.htm

Lloc 518 de la general (507 dels homes) de gairebé 10.000 que van acabar.
http://www.championchip.cat/merce/res2010g_2.htm

Un molt bon crono per l’alçada de temporada que estem...per mi.

4 comentarios:

  1. Ostres noi, gran marca!.
    I això que no estas fí, que quan ho estiguis!.
    Moltes felicitats!!!.

    ResponderEliminar
  2. Doncs sí, molt bon crono. Si mai coincidim a cap cursa no podré fer més que seguir-te de lluny en la distància. Felicitats.

    ResponderEliminar
  3. Gràcies a tots dos. La veritat és que no m'ho esperava, però la competitivitat és la que és. Això m'anima a quan torni intentar aquesta temporada continuar millorant. Estic en plena època de "marquitis"...je,je

    ResponderEliminar
  4. Suposo que com a tothom, més d'hora omés tard aquesta època de la marquitis se't passarà. Però tranquil, és el devenir natural d'aquest esport popular. No cal obsesionar-s'hi, ni molt menys.

    Records.

    ResponderEliminar