lunes, 22 de noviembre de 2010

DESEMBRE: MITGES DE MATARÓ I VILANOVA I CURSA DELS NASSOS

Ja tinc decidit el calendari del mes de desembre, ja que el novembre, a banda de ser un mes de càrrega i gairebé de pretemporada, no ha estat gaire lluít pel que fa a curses. Quan hi havia, no podia, i quan podia (setmana que ve) no n'hi ha.
Per tant, i vist l'èxit nefast de les curses de 1okm o menys, m'he decantat per les distàncies "mitges". Així doncs, per primera vegada (i per fi afegiria) faré la Mitja Marató de Mataró (http://www.mitjamataro.cat/ inscripcions tancades) amb la intenció de provar-me. Com que corro a casa meva, parteixo amb l'avantatge de conèixer el recorregut (part d'ell és el que faig normalment) i demà farem una prova de reconeixement de tot el recorregut (els 21km) amb el meu company d'entrenaments, el Juan Carlos.

Dues setmanes més tard, i tot depenent de com hagi anat Mataró, afrontarem d'una manera 0 d'una altra la Mitja de Vilanova http://www.mitjavilanova.org/ Aquesta prova ja la vaig fer l'any passat amb el millor crono ara mateix en una mitja (1:29:26). Per tant, tocarà intentar millorar aquest registre si les forces acompanyen.

Per acabar un mes força atapeït, el 31 de desembre toca, com ja fa un parell d'anys, la Cursa dels Nassos http://www.bcn.cat/cursanassos/ Si vull millorar el temps, hauré de fer menys de 39:45. No serà fàcil...

Tot i això, serà un mes de desembre ple de reptes. Del gener, ja en parlarem.

3 comentarios:

  1. De mitja en mitja i tires perquè et toca! Jo al desembre faré una altra mitja però dubte (dubtem) entre repetir la de Salou (l'any passat ens va agradar bastant tot i el vent) i l'Eco-mitja de Vic. A diferència de tu, no pretenc rebaixar cap marca però espero que tu sí ho aconsegueixis.

    Sort i seguim en contacte.

    ResponderEliminar
  2. Bona tria de curses, i espero coincidir a una d'elles com a mínim. La de Mataró segur, la dels Nassos, es possible.
    La meva intenció a Mataró es rebaixar marca, (1h33), i aprofitar que estic "finet".
    Estem en contacte!.

    ResponderEliminar
  3. Gràcies als dos, veig que estem tots a ple rendiment... A veure si ens veiem a Mataró, Ernest. No descarto una marca similar, però caldrà veure com em trobo...

    ResponderEliminar