viernes, 5 de noviembre de 2010

TORNAR A COMENÇAR


Després de vacances toca tornar a començar. Gairebé quatre setmanes, 25 dies d'absentisme, i ja és moment de posar-se les piles. He fet quatre entrenaments i com es nota! 8,5km, 9, 10 i 17km són els números, però tot és qüestió de temps i d'agafar la forma. No tinc cap calendari establert, fora de pensar que intentaré fer la meva segona marató a Barcelona. Això vol dir que haig de fer alguna mitja pel camí (la de Mataró perquè per fi estaré a casa pel pont de desembre) i alguna altra més (Vilanova? Granollers? Barcelona?). Tinc molts dubtes, però tampoc em preocupa gaire. A partir de finals d'aquest mes ja en parlarem. Ara toca fer alguna cursa sense pretensions per anar provant.

Mentrestant, i perquè no em puc estar, penjo una foto d'un dels llocs que més m'ha impressionat del viatge als USA. Ens ha encantat Monument Valley, Yosemite, Arches o Zion Nation Park entre d'altres, però la foto és d'un lloc conegut com Paria Movie Set al Grand Escalante National Monument, un parc natural de Utah amb una barreja de colors a les muntanyes provocats per l'erosió impressionants.


3 comentarios:

  1. Collooons, quin viatge, punyetero...
    Felicitats, i benvingut de nou al "planeta running", jejeje.
    I a veure si ens veiem a Mataró!.

    ResponderEliminar
  2. Jo hi vaig ser fa molts anys -a Yosemite- i no vaig veure per enlloc l'os Yogui i el Bubu. Després d'unes vacances com les teves qui pensa ara en córrer de nou? Ningú! Agafem-nos-ho amb calma que les curses poden esperar.
    Felicitats per les vacances. Per cert, tens alguna cosa a veure amb la derrota dels demòcrates?
    JC

    ResponderEliminar
  3. La veritat és que no ens podem queixar de vacances. Ens les mereixíem i, cal dir, ara les podem fer. Més endevant, ja veurem...

    Ara toca, sí, la "crua" realitat, però tampoc ens queixarem. Espero veure't a tu, Ernest, per Mataró i sí que és cert, Joan Carles, que les curses no me les començaré a prendre en serio...fins que no estigui bé.

    Salutacions fidels seguidors!

    ResponderEliminar