martes, 18 de enero de 2011

PRÈVIA CURSA DE SANT ANTONI


Aquest cap de setmana es disputa la 33a edició de la Cursa de Sant Antoni http://www.cursasantantoni.cat/ , un clàssic i un referent de les carreres de 10km. Des dels meus inicis, ara fa prop de 3 anys, sempre hi he participat. És la primera cursa de l'any a Barcelona, és molt planera i va bé en el calendari. Que l'atletisme popular es troba un gran moment ho demostra els 3895 inscrits, nou rècord de la prova.

Per mi serà, segurament, la penúltima prova sèria abans de la marató, (encara quedarà la mitja de Gavà) i una bona oportunitat per veure com estic de forma. Les últimes dues setmanes he fet entrenaments força durs amb càrrega de quilòmetres important. És per això que no sé si arriba en bon moment o no. Quan entrenes bastant, no sempre rendeixes igual, sobretot si el punt de mira no és aquest, sinó un altre unes setmanes més tard. Però com que no faig moltes curses m'ho prendré amb ganes, ja que els 39'38" de la Cursa dels Nassos em va deixar un molt bon regust de boca. A veure què. Aquesta diumenge vaig fer un molt bon entreno i aquesta setmana serà tot una mica més "light" per arribar o intentar arribar fi al diumenge.

La cursa serà especial també perquè m'emporto dos dels meus nebots (el Sergio i la Laia, el Carlos no pot, que té partit de futbol) i el Sergio, esportista competitiu com el seu tiet, participarà en la cursa infantil, a les 11:00h, una milla de recorregut. Els "grans" correrem a les 9:30h i per aquesta cursa també vindran el Juan Carlos i el David (aquest, menys preparat que d'altres vegades per la bona raó de la seva paternitat, felicitats des d'aquí, David).
A veure què tal tot!

2 comentarios:

  1. No sé porqué pero me huelo que va a caer el record de 10 km en la próxima carrera... pues te estoy llevando al límite en los entrenamientos... Además están los sobrinos, un aliciente más...
    Yo intentaré acercarme a los 46.23 aunque tenga que reventar el pulsómetro.. aunque tengo dudas con las dos ascensiones al paralelo... vaya a pagarlo luego... Ahora te aseguro que si veo cerca a Parisi, le echo el guante y lo fundo en la recta final... para que sepa lo que es... ja ja ja.
    Bueno, que la fuerza nos acompañe, al menos, hasta el km. 10....

    ResponderEliminar
  2. No te preocupes por el Paralelo, por esa zona casi hace bajada... Ya veo que me estás llevando al límite, hoy estoy cansado y todo...je,je Hoy haremos unas series a ver qué tal, el viernes al tran tran y el sábado, lo que más me gusta: DESCANSO ACTIVO!!!(es decir, piscina y jacuzzi...) Seguimos en contacto.

    ResponderEliminar