lunes, 14 de marzo de 2011

CURSA DE CALDETES Bon test. Bona llebre?

Que quedi clar que no totes les curses són per fer marca, i menys una setmana després de la marató... La de Caldetes s'està convertint en una clàssica per a mi. Queda a prop de casa, és còmoda i porto dos anys que me la prenc com un entrenament més post marató.

Per tant, la situació era la següent. Havia de fer de llebre del Juan Carlos, que volia baixar de 46:20. Era assequible, crec, per ell, tot i que la seva irregularitat en els entrenaments no el permet rendir al màxim. També era la primera cursa del Santi i crec que té fusta, si continua així...
També era la meva primera cursa com a nou membre de l'Ashi Running. Em sap greu no haver anat a tope per sumar més punts pel Team, però aquesta ja la tenia planificada així.


El Santi i l'Ana ja ens esperaven a Caldetes quan vam arribar nosaltres després d'aparcar a cal Collons de la Muntanya, tot i que en realitat no estàvem gaire lluny. Les cues per recollir el xip i els comentari de la modificació del recorregut per l'aiguat del dia anterior no ens preocupaven excessivament, més que en la possible senyalització.

El que no va ser tan "acceptat" va ser el retard de l'inici de la cursa (uns 10 minuts), però bé, riera avall tot s'oblida després del tret de sortida. El ritme amb que comencem (bé, començo jo com a llebre) és d'inici, un pèl alt, però no em preocupa ja que només el volia mantenir un quilòmetre i escaich, fins que estiguéssim al passeig marítim. Una vegada allà, la idea és jugar amb els 4:30, segons amunt o a baix. Difícil per mi de mantenir el ritme sense anar-me'n, però el Juan Carlos i el Santi aguanten bé. Els freno a vegades, però anar guanyant segons sempre és d'agraïr. Cap al quilòmetre 4 el Santi prefereix seguir el seu propi ritme (bona decisió) i cap al 5 nosaltres tenim un coixí prou important per afrontar la segona meitat amb més tranquilitat (parcial de 22 minuts i poc tot depenent del meu Fore o del quilometratge oficial).

Però és clar, el Juan Carlos, que no es queixava pel ritme, comença a defallir. La calor li passa factura, i el vent, que el tenim d'esquena i hauria de ser millor, no l'ajuda. Ho passa malament en uns 2-3 quilòmetres. L'intento animar. Quan baixem de ritme a 4:40 no em preocupa, però quan ens passem de 4:50 l'esperono per millorar. També el deixo recuperar en algun moment, no us creieu. Cap al km 8 ja veig que l'objectiu s'acomplirà i li dic. Cap a aquell km ens superen el Xavi Bonastre, el seu germà i l'Arcadi, molt divertits tots tres "barallant-se" sobre qui havia de portar el ritme (surto a una foto de la Cris de fons).

Els quilòmetres finals són millors i el Juan Carlos respon molt bé. L'sprint final, el seu fort, és bo tot i ser en pujada i acabem amb un temps de 44:29 i 44:30 (ho sento, Juan Carlos, vas trepitjar la catifa de sortida un segon abans...). Llocs 252 i 253 de 680. El GPS marca 9,61km, pot variar una mica, però queda força clar, pels comentaris, que és un pèl curta, potser per la modificació del recorregut, potser pels giravols els GPS es tornen bojos, però bé, estem contents del resultat final. El Santi arriba poc després amb uns fantàstics 47:03, per ser la primera cursa, molt i molt bé, tot i que sigui curta. Bon test per a mi, ja que la setmana que ve tenim la mitja de Calella i no tinc molt clar a què jugaré allà...

Rafa, que és un crack, de l'Ashi Running (dorsal número 5!!!), acaba en el lloc 66 de la general i 14è de la categoria, amb 38:58, just després de la segona dona. El meu alter ego, Raul Muñoz Hernandez (sense accent a la ú), fa aquest mateix temps. Això vol dir alguna cosa? X-Files?

64

21

Raul Muñoz Hernandez

39:00

38:58

3:54

19:56

.. 55

42-M2

65

447

Raquel Palacios Cerdà

F-2

39:02

38:47

3:53

20:35

.. 73

2-F2

PENYA APA ANEM-HI

66

5

Rafael Gonzalez Rodrigo

39:03

38:58

3:54

20:24

.. 69

14-M3

ASHI RUNNING

252

543

Raúl Muñoz Hernández

44:44

44:29

4:27

23:12

.. 222

145-M2

253

483

Juan Carlos Lima Rodríguez

44:44

44:30

4:27

23:14

.. 223

146-M2




El Ferran, company de feina, operat de menisc, fa uns 52:57, molt bé Ferran!
Per cert, la classificació general, aquí:


4 comentarios:

  1. Muy bien!! oye, lo de tu alter ego es un mosqueo, anoche viendo las clasificaciones no supe qué pensar (me dije: coño, jusraría que no he visto a Raúl entrar a mi lado...jaja). Muy buen trabajo como liebre!! Suerte en Calella!!!

    ResponderEliminar
  2. Ya lo vi cuando aún no me había inscrito y llegué a pensar. Mira, que majos, me han invitado a participar, je,je
    Pues nada, tendremos que conocernos los dos Raúles

    ResponderEliminar
  3. Molt bé Raúl!!!. Gran llebre!. Doncs entre tu i el Rafa, (llebre de reconegut prestigi in ternacional), os podeu dedicar a ajudar als més necesitats de millorar marques, jejeje
    Una abraçada!!!.

    ResponderEliminar
  4. Sap greu que només he "esgarrapat" no arriba a 70 punts, però bé, allà estan... Ja farem alguna junts "a ritme" i ja veurem qui ajuda a qui.

    ResponderEliminar