viernes, 11 de marzo de 2011

FITXO PER L'ASHI RUNNING

Doncs, sí. Ara ja és "oficial". Ja estic apuntat com a nou membre de l'Ashi Running, una iniciativa del meu company blogaire Ernest Crespo http://runnec.blogspot.com/ i a la qual m'he sumat gràcies a la seva invitació. De fet, és un equip que es va estrenar com a tal a la marató (quina estrena, no?) i tot s'ha de dir, em fa molta il·lusió formar-ne part. És una d'aquelles decisions que no costen gens ni mica. Ja coneixia el grup i encara que només per internet a alguns dels seus membres (a l'Ernest sí que el conec en persona). Ara toca fer pinya i sumar la meva modesta aportació. El més important, però, és trobar un grup d'amics als quals els hi agrada el món del running i compartir aquestes experiències.

Gràcies a tots, ja ens anirem coneixen!!!


La foto és d'aguns dels membres de l'equip Ashi Running que van participar a la marató de Barcelona (cortesia del blog de l'Ernest)

4 comentarios:

  1. EH!! Compi!!! El domingo nos tenemos que ver. Yo llevaré la camiseta Ashi, así que será fácil..jeje.

    ResponderEliminar
  2. Doncs et felicito per aquesta nova iniciativa..!! Espero que la teva experiència sigui del tot positiva... Salutacions..!!

    ResponderEliminar
  3. Enhorabona Raúl, un crack més en aquest aquest equip. De totes formes, ja li pots dir a l'Ernest que no tindreu res a pel.lar davant del nostre "Team", ja, ja, llevat que és clar, coincidim tots quatre i estiguem en perfectes condicions perquè quan no falla un, falla un altre i quan no és un all, és una ceba!

    Salut i qms.

    ResponderEliminar
  4. No hi ha res com un equip que s'alimenta d'alls i cebes perquè hom coneix les seves pecualiaritats i beneficis per a la salut dels corredors...je,je

    Gràcies i seguim en contacte!

    ResponderEliminar