jueves, 3 de marzo de 2011

NERVIS I DESCANS PREVIS A LA MARATÓ

Crec que avui escric com a teràpia. No acostumo a posar tantes entrades al blog en una setmana, però aquesta bé que val "l'esforç". Els nervis previs són normals. Els maratonians que preparem bàsicament UNA marató ens estem centrant en un únic dia en el qual hem de donar el millor de nosaltres. Però aquest dia té un munt d'imponderables difícils de controlar que el fa, a la vegada, interessant i estressant. Els petits detalls faran de la cursa de diumenge un èxit...o un fracàs, o si més no, una sensació diferent.
Per a mi els nervis s'han accentuat aquests dos últims dies perquè a l'entrenament de dimarts (15km, 7 dels quals a 4:40 per intentar "fotre-li" canya al Juan Carlos en el seu objectiu del dia 13 d'apropar-se o baixar dels 45 minuts a Caldetes); com deia, dimarts vaig arribar a casa amb unes molèsties als bessons que no em van agradar. Evidentment, l'entrenament d'ahir dimecres el vaig substituïr per un descans actiu (piscin+hidroteràpia a la zona afectada, què bé queda dir això quan et fiques al jacuzzi, je,je), i avui no penso sortir a fer res. Demà, com a molt, em provaré i faré 30-40 minuts suaus per acabar amb unes rectes que, segons els plànnings, són el bo i millor per preparar una cursa (així s'activa la musculació). Espero i desitjo que les molèsties desapareguin perquè no seria un petit detall sinó un de gran arribar tocat a la marató.

Demà també es fan entrega dels Premis Marató, en un sopar al qual he estat convidat (no m'acostuma a passar això a mi gaire, la veritat. Gràcies als companys de l'organització de RPM). Els guanyadors són aquests :

Erika Villaecija (Merit esportiu) Guàrdia Urbana de Barcelona (cooperació institucional) Atlètic Club Esport i Natura (cooperació entitat col·laboradora) Domingo Catalan (Implicació personal)

També hi haurà divendres la recollida de dorsals a l'Expo Marató, la "Breakfast Run" dissabte, la "Pasta Party" tot el dia. Una bona colla d'actes per aquells que tinguin ganes de viure una experiència única. Sort a tots!

Per cert, la fota l'he "agafada sense permís" del blog del Carles Aguilar. Espero que no et sàpiga greu...



2 comentarios:

  1. Doncs sort!! jo pensava que la darrera setmana els maratonians se l'agafaven de descans total però potser vaig equivocat!. A veure si coincidim en algun punt a partir del km. 21.
    A descansar que la feina ja està feta i ara tocarà gaudir-ne.
    JC

    ResponderEliminar
  2. vaja... ja no seus davant meu i per tant el teu blog m'informa. estaré pendent demà! correràs al costat del segon primera i per tant, intentaré baixar al carrer per cridar un ÀNIMS ben fort! anirà bé!!!!! segur!!!! sort ;)

    ResponderEliminar