miércoles, 9 de marzo de 2011

OBJECTIUS DIFERENTS A CALDETES

La marató de Barcelona continua donant de sí, és divertit i forma part del nostre entorn això de recordar i reviure moments importants, sobretot quan l'esforç és d'una magnitud tal com és aquesta cursa. Però també és cert que la vida continua, i que no tot és marató (encara que continuo mirant cròniques i trobant informació variada sobre la prova de diumenge).

Doncs diumenge que ve hi ha una, per a mi, ja clàssica en el calendari després de la marató, la cursa de Caldetes. Una prova molt diferent a d'altres curses multitudinàries, una d'aquelles que li agradarien a un dels meus seguidors més fidels i gran blogaire, Joan Carles ( http://joancarlesllurdes.blogspot.com per a qui vulgui fer una ullada al seu blog). Com a molt serem 800 segons l'organització, probablement menys, i el recorregut, a excepció de la sortida i arribada (riera avall i riera amunt per aquest ordre) és totalment pla i pel litoral maresmenc entre Caldes d'Estrac, Arenys de Mar, Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres en un circuit anomenat de "les 4 viles" per raons òbvies.

L'any passat ja vaig fer aquesta cursa després de la marató i la idea era fer de llebre al meu company d'entrenaments, el Juan Carlos, per fer marca. Aquest any torna el mateix objectiu, però una mica més ambiciós, ja que vol apropar-se als 45 minuts (si no recordo malament té una marca de 46 i poc). Per tant, surt una mitjana exacta de 4:30 per quilòmetre, el que jo volia fer en tota la marató i que no vaig aconseguir per poc. Fins i tot la mitjana de 4:36 que vaig fer diumenge passat serviria per fer marca. A veure si sóc bona llebre o no.

També vindran dos bons amics més a la cursa. El Ferran, amb qui em vaig iniciar en això de les curses populars ara fa tres anys a la cursa de bombers (per cert, dijous obren inscripcions) i el Santi, que s'estrenarà en aquesta distància, però que està perfectament preparat per fer una marca per sota dels 50 minuts i crec que fins i tot per sota dels 47 minuts. A veure què.

Dic això quan encara no he sortit ni tan sols a rodar. Dilluns vaig fer piscina i jacuzzi, ahir, res, i avui intentaré veure com estic i provar molt a poc a poc de tornar a agafar la forma.

3 comentarios:

  1. Raúl, gràcies per la referència al bloc. Pel que fa a aquesta cursa dir-te que l'hi he posat l'ull però per a un altre any. Sent aquest proper diumenge preferiré descansar després de la meva mitja "clandestina" a la marató de BCN, bo i més si tinc previst fer a final de mes la cursa de bombers de Lleida, 15 dies més tard la mitja de Cunit i ... potser el 20 de març una cursa rural a Torà. I com les meves cames no estan per a tant trote seguit, aquest diumenge toca descansar. Un cop coneixes una mica aquest fantàstic món de les curses populars, més que afegir cursa rere cursa, un vol triar una o altra en funció de criteris diversos.
    Sort en els vostres objectius de marca. Tenint-te a tu com a llebre de ben segur que les aconseguiran.
    Records.

    ResponderEliminar
  2. Yo también estaré por ahí...La tengo al lado de casa así que no hay escusa para no correrla..jeje.. A ver si nos vemos!

    ResponderEliminar
  3. Joan Carles, ja mirarem si trobem una que no poguem coincidir. Jo aquesta igual no l'hagués fet si no m'haguessin "ajudat", però com a entrenament anirà molt bé, segur.

    Y contigo, Rafa, pues a ver si coincidimos, aunque seguro que vamos a ir a ritmos bien diferentes.
    Un saludo a los dos!

    ResponderEliminar