miércoles, 30 de marzo de 2011

PROPERS REPTES: El Corte Inglés, Bombers i mitja de la Garrotxa

Després d'una merescuda setmana de descans de cursa, que no d'entrenaments (vaig fer marató de Barcelona, cursa del Caldetes i mitja de Calella en tres setmanes) toca un altre "triplet". Per ordre són: Cursa El Corte Inglés, cursa de Bombers i mitja marató de la Garrotxa, tres en tres setmanes, però amb objectius força diferents entre sí.
Diumenge a Barcelona faré per segon any consecutiu la cursa més multitudinària de tot Europa i que té el rècord Guiness de participació l'any 1994 amb 109.457 inscrits. És cert que la inscripció gratuïta i festiva fa que molta gent s'apunti i després no hi vagi, però no és menys cert (com es diria en l'advocacia) que en els últims anys estan cuidant una mica més els corredors populars més "seriosos". D'aquesta manera, la sortida per als que tinguin xip groc serà un pèl més amunt que per a la resta de participants, i amb calaixos per marca! És un gran què, tot s'ha de dir. L'any passat s'hi van inscriure 58.024 i aquest any estan a prop dels 50.000 (això ahir, us deixo el vídeo per a qui interessi).


Per a aquesta cursa cal dir que no tinc intenció de fer cap marca ni vull desfondar-me. La idea inicial és fer alguns quilòmetres potser a ritme de rècord personal (3:50 el km serviria) i els altres, a veure'ls venir, sobretot la pujada a Montjuïc. Després ja veurem, que ens coneixem tots, però on vull fer marca és la setmana següent, a la cursa de Bombers.

És una altra multitudinària i no explicaré gaires coses. Només que per a mi té un valor especial perquè va ser la primera en la que vaig participar, ara fa tres anys (vaig fer 46:37 si no recordo malament).

L'última cursa del triplet és una d'aquelles "muntanyes russes" que tant agraden a l'Ernest, el capi de l'Ashi Running. És la mitja de la Garrotxa. També explicaré més coses en una altra entrada, però fa ja dos anys que la volem fer i aquesta vegada sí, amb cap de setmana inclòs per la comarca, farem un "matxambrat" d'esport, família, amics, bon menjar i bones terres per visitar. Una bona combinació.

2 comentarios:

  1. Si seguixes el bloc, ja sabràs que de les dues primeres curses no opino gaire bé perquè crec que es confon caràcter "popular" amb massificació -i de vegades extrema-. De la mitja d'Olot la vaig fer l'any passat i em va sorprendre el seu itinerari una mica trenca-cames. És clar que amb el teu estat de forma, això tampoc t'afectarà gaire. I per sobre de tot, un on pretext per muntar una sortida familiar.
    Que les gaudeixis. Records.
    Joan Carles

    ResponderEliminar
  2. Reconec que cada vegada més aquestes curses multitudinàries em "cansen" més, però algunes són "de obligado cumplimiento". Per unes raons o altres m'interessa fer-les. I la d'Olot intentaré anar a "veure-les venir", tot i que em conec i hauria d'anar realment a disfrutar. A veure si ho aconsegueixo...

    Records!

    ResponderEliminar