jueves, 17 de marzo de 2011

QUÈ FARÉ A LA MITJA DE CALELLA?


Resposta ràpida i fàcil: No tinc ni idea.
I és que dues setmanes després de la marató no sé molt bé com estic. Per moments em fa la impressió que estic molt bé (ahir em van sortir unes sèries de 1.000 metres, 5 exactament, de 3'55" a 3'35" molt il·lusionants), però no les tinc totes amb mi (és com si la marató encara em passés factura). Per tant, no sé molt bé cap a on enfocar la cursa.
El més lògic seria ser prudent i anar a buscar una marca "assequible" (1h 30'?) i a veure-les venir. Una altra opció és anar a "passejar-me" i fer un bon temps d'entrenament (entre 1h 35' i 1h40')
El cap em demana sortir a tope i a veure què ja que és una cursa bastant plana, a excepció de la sortida i l'arribada. Una mica com Mataró o fins i tot Gavà, on he aconseguit marca personal aquesta temporada. Potser una tercera millora és massa, no?
Bé, sigui com sigui, el "capi" Ernest ja em va avisar que és la mitja "de les petades", que un es confia de l'estat de forma de la marató i la gent ho passa malament. Bé, ja veurem com ho enfoquem tot depenent de com acabi la setmana i de com em trobi diumenge. Tornarem a funcionar "per sensacions".

Per cert, ahir es va presentar oficialment:

5 comentarios:

  1. Seguro que te va muy bien. Si no hace aire el circuito es muy rápido. Esas series son muy buenas, estás en buen momento, así que el domingo ya verás cómo te sorprendes. Suerte!

    ResponderEliminar
  2. Gracias, Rafa!

    Ya te contaré. La idea es estrenar la nueva equipación, con lo que la presión será mayor!!!

    Un saludo.

    ResponderEliminar
  3. Si fer 1:35h és per tu fer una passejadeta, ja puc plegar veles. Jo crec que per ser la primera mitja després de BCN t'ho hauries d'agafar amb calma ja que n'hi haurà altres més bones per fer marca.
    Espero que et vagi bé.
    Salutacions.
    JC

    ResponderEliminar
  4. Ets un killer de campionat, i segurament sortiràs a tope. A qui vols enganyar?, jajaja.
    Peten els que no tenen la força descomunal que tens tu a les cames, crack!.
    Bona cursa!.

    ResponderEliminar
  5. Gràcies per la confiança, però ja veurem, ja veurem. El cert és que és una de les curses propícies, tot i el cansament acumulat, però també s'ha d'aprofitar el bon estat de forma.

    Salutacions

    ResponderEliminar