lunes, 25 de abril de 2011

ESTIC LESIONAT

No sé què tinc, però no estic bé. Les molèsties al genoll van començar fa tres setmanes, la prèvia de la cursa de Bombers. A Barcelona tot va anar bé, a excepció de les molèsties posteriors ja en fred. La setmana següent vaig fer bondat i només vaig sortir dimarts. La mitja marató de la Garrotxa la vaig fer sense patir gaire i amb un bon crono. El fet de rebre un pernil quan creuaves la línia d'arribada em va animar, suposo, però poc després anava gairebé coix...

Aquesta setmana passada he fet molta bondat. Tanta, que només he anat a nedar a la piscina, dos dies, i un d'aquests dos dies vaig fer gimnàs abans. No em va fer mal i va ser una mica de musculació general. Ahir diumenge vaig voler provar. 30 minuts al "tran-tran", gairebé sense mirar el rellotge (em van sortir a 5:40) i les molèsties estan aquí.

LA FOTO NO ÉS SIMPTOMÀTICA...O AIXÒ ESPERO!
Em fa mal, a vegades, quan camino. És un dolor a la part exterior del genoll dret, no té pinta de ser muscular i fa mal quan m'apreto l'os, però no noto mal de tipus lligamentós. No sé, com que no he tingut mai cap lesió important, la ignorància em supera. No és un mal terrible. Demanaré hora al metge a veure què! De moment, i tenint en compte que sóc molt optimista, cal dir que els objectius de temporada estan més que assolits. Si cal parar un temps per recuperar-me, és el "millor" moment.

7 comentarios:

  1. El milor que pots fer, en cas que el dolor no remeti, es no forçar gens y consultar al metge... El més probable es que no sigui res important i mentrestant tinguis un diàgnostic pots anar a la piscina... Que vagi be...!!

    ResponderEliminar
  2. Els problemes al genoll sempre son delicats amic Raúl però jo també vaig tenir l'any passat una erosió al cartílag del genoll, (les molesties que comentes em recorden molt a les que jo tinc com a consecuencia d'aquella erosió), i he pogut tornar a córrer amb bones prestacions.
    A veure que et diu un especialista, i ara molta tranquilitat company!.
    Una abraçada.

    ResponderEliminar
  3. Raúl, quan es parla del genoll és un tema delicat i el millor és que et vegi un especialista -quina obvietat!. Jo de vegades també en tinc al genoll esquerre i encara penso que les arrossego de quan vaig fer la marató de BCN ... l'any passat! i que no està ben recuperat (o que no faig gaire bondat, tot sigui dit).

    Com diuen el Carlos i l'Ernest, no t'amoïnis gaire que la final pot més la por que el que és realment. Pren-t'ho amb calma i posa't en mans d'un/a especialista.

    Que vagi bé.

    ResponderEliminar
  4. Ten en cuenta que te has metido mucho tute. Tal vez sea sólo sobrecarga. El especialista te sacaá de dudas, aunque lo más probable es que te diga que no corras.... Recupera bien, que como dices ahora no es el peor momento para parar. Animo!!

    ResponderEliminar
  5. Gràcies a tots pels ànims!

    Sí, el seny diu el que ha de ser, tranquilitat i bons aliments (bé, no gaires, no sigui cas que agafi algun quilo de més amb la inactivitat). A veure si el metge em treu de dubtes, però el descans està assegurat, tot i que costa mooooolt.

    ResponderEliminar
  6. Hola Company! Qué tal va esa rodilla? Mira que siempre te digo que no me copies...

    Me acabo de apuntar a la Canet Race (también vendrá Jose, el que nos encontramos en la cursa del Corte Inglés...) y he visto los comentarios y casi me arrepiento... se ve que sube... pero por suerte también baja... uff... Me lo tomaré con calma, como siempre...! Tú mismo, aunque con las molestias que tienes, no creo que sea muy buena opción... Ya me dirás si nos vemos esta semana! Yo seguiré con el planning: Canet y Pineda!!! A ver que te dice el "especialista"

    ResponderEliminar
  7. Tens raó que almenys és el millor moment per parar-se, amb objectius complerts i ja pensant en la propera temporada...
    Potser descansar 2 setmanes i fer una tanda d'antiinflamatoris et pot anar bé, mentre vas a l'especialista. Al final segur que t'acaben fent una resonància, sobretot si les molèsties persisteixen... A veure qué et diuen! Ànims

    ResponderEliminar