miércoles, 1 de junio de 2011

PINEDA O L'ASHI RUNNING DAY

Diumenge disputaré a Pineda la que serà, amb tota seguretat, l'última prova de la temporada atlètica abans de les vacances. Aquest any les començo a finals de juny i no veig cap més cursa interessant (de moment).

La primera idea era intentar fer marca personal, per tant, tot el que sigui baixar de 38:27 seria un èxit rotund. A 3:50 el km és un ritme ideal (38:20), però no serà fàcil. Algun membre de l'equip (el Rafa) vol apropar-se als 38 minuts (ja seria la bomba) i potser intento seguir-lo, però no n'estic gaire (per no dir gens) convençut. El test del Prat em demostra que falta una mica de forma per arribar-hi. A més a més, la calor i la humitat potser no ajudaran gaire. El dia de la cursa de Bombers havia de ser EL DIA, però no va poder ser. Tot i això, ho deixarem tot en l'intent.

Ara bé, el millor de la cursa de diumenge no serà la prova en si perquè, passi el que passi, la idea és reunir-nos tots els membres de l'Ashi Running Team per tal de passar una matinal atlètica en bona companyia. Després, anirem tots junts a dinar amb les famílies. Una bona excusa per passar un dia en bona companyia...i quina companyia! Des de que he entrat a formar part d'aquest grup no he rebut més que bones vibraciones, sensacions i situacions. El grup humà és fantàstic i això és el més important de tot. A més a més, n'hi ha uns quants cracks que aporten un bon nombre de punts perquè l'equip estigui lluitant per estar entre els primers a la Lliga Championchip. Ara mateix som cinquens, amb tan sols 11 membres...tot un luxe.

5 comentarios:

  1. Venga Raúl!! Yo cuento contigo para atacar mi marca, eh!! Tenemos la misma marca y el mismo objetivo, así que formaremos buen equipo. Ultimo esfuerzo, venga, venga, que ya está todo hecho!! 38 minutos de lucha y a DISFRUTAR del ASHI DAY!!!

    ResponderEliminar
  2. Si senyor..!! Aixó es tenir bones expectatives.. SAi et veuas amb força doncs no t'ho pensis i endavant....!! Sort i força..!!

    ResponderEliminar
  3. Doncs a partir de finals de juny és quan els altres equips podem tenir esperances de fer alguna cosa digna!! Llàstima que ja no hagi tantes curses a fer (com va dir aquell, "hay que joderse").

    Potser us interessarà fer una de Bagà de mitja muntanya a finals de mes, tot i que entenc que venint des de Terrassa us agafa una mica lluny.

    Salutacions.

    ResponderEliminar
  4. Gràcies pels ànims, Rafa i Carles. S'intentarà fer el millor possible.

    Joan Carles, a partir del 19 de juny estaré de vacances, i fora, per tant serà complicat el tema. I per cert, mataroní maratonià, els de Terrassa són uns altres (l'Ernest, per exemple), d'una altra raça...bona gent, per això, eh!

    Salutacions

    ResponderEliminar
  5. Molts ànims de cara al repte de diumenge, crack!!!.
    Espero ser testimoni directe, jejeje
    Una abraçada.

    ResponderEliminar