jueves, 28 de julio de 2011

PRIMERS OBJECTIUS

El dia 7 d'agost faré la primera cursa de la temporada, o potser diria millor de la pretemporada. Serà a Malgrat de Mar, a les 8:30 del matí. Bé per l'organització ja que molt més tard ja comença a ser insuportable per la calor que fa. Es tracta de la XXII edició de la cursa, per tant estem parlant d'una prova amb tradició. Veurem què tal surt.
No tinc cap objectiu concret perquè no sé ben bé com estic. És a dir, ara mateix no fa ni 20 dies que vaig començar a córrer, però va ser d'aquella manera per tal d'anar recuperant la forma. Per tant, no sé com estaré. S'ha de veure com vaig evolucionant.
L'objectiu de veritat, avui per avui, és el d'agafar la forma, el de buscar sensacions, sense forçar i el d'agafar un bon volum de feina de cara a la temporada. Demà començaré la feina de gimnàs, ja que abans no he pogut i intentaré fer uns entrenaments combinats de força per tal que serveixin de base per a la temporada. A veure què tal surten. El primer objectiu més "seriós" serà la cursa copular Intersport Ronda 43 a Mataró. Ja fa anys que li tinc posat l'ull, però ha coincidit sempre que treballava aquell dia i ha estat impossible. Ara coincideix en diumenge i no treballo. Li tinc ganes a veure què tal, a "casa meva", amb un recorregut que no sembla molt exigent, però que acaba en certa pujada (desnivell de 50 metres, similar al de la mitja marató de Mataró). Després vindrà la cursa de la Mercè (18 de setembre) , a la qual ja estic apuntat, serà una setmana després, però amb un recorregut més pla.
Alguns membres de l'equip ja estan apuntats a Ripollet, el 28 d'agost. Ja veurem com van els entrenaments. Després ja vindran més curses, alguna mitja, la Behovia al novembre...però això ja forma part de futures entrades. De moment, entrenaments, i Malgrat.

4 comentarios:

  1. Calla, calla, que la vaig fer al 2009 i la calor ens va fer patir d'allò més..., ufff.
    En tot cas, sembla que aquest any no vol fer calor, així que igual tens una bona temperatura i tot.
    Molta sort!!!.

    ResponderEliminar
  2. A veure si és cert perquè ja són massa els dies sense calor, o sigui que per la Llei de Murphy no espero res que no sigui una suada en condicions... què hi farem! És agost. Tampoco espero fer una gran marca, és només la primera prova per veure què tal estic després dels entrenaments.

    ResponderEliminar
  3. Escric 5 dies després que vosaltres, (jo estic a Mallorca de vacances) però per aquí des de l'1 d'agost la temperatura (+ humitat) ha estat insuportable...

    Així que pel 7 d'agost, tocarà suar i patir!!

    Bona pretemporada i que serveixi per atacar marca a la Mercè!!

    ResponderEliminar
  4. Si has vist el bloc, hauràs comprovat que també vaig estar per Ses Illes...i entrenant!!! De fet, vaig tenir sort i no va fer tanta calor. La suficient per anar a la platja, però també per dormir bé i sotir a córrer de bon matí

    A Malgrat m'espero calor, calor i calor, però no deixarà de ser un entrenament més.

    ResponderEliminar