lunes, 26 de septiembre de 2011

EL PRAT. OBJECTIU MÉS QUE COMPLERT

Estic molt content d'aquesta setmana en general, i del diumenge en especial. Després de quatre entrenaments (i 51 quilòmetres a les cames a bon ritme a més a més) em vaig presentar al Prat amb ganes de baixar de 40 minuts.
Per primera vegada voldria destacar negativament el mal funcionalment de la "precursa". La recollida dels dorsals i els xips (no era cursa Championchip) va ser força més llarga de l'habitual. Tot i arribar amb cert temps, l'espera va ser de més de 30 minuts...uff! Sort que havia arribat corrents i ja havia fet l'escalfament. La cursa és gratuïta, però crec que se'ls ha anat una mica de les mans perquè hi havia més de 1500 inscrits (crec) i van acabar participant més de 1200.
Sense temps gairebé d'acabar l'escalfament, em presento a la sortida amb moooolta gent per allà al mig, gent de tota mena. Des del Sergio Enríquez, del Pratenc, fins a persones que (escolto) la faran caminant. Tots allà junts. És el que té una cursa popular.
Després d'un primer quilòmetre de contínus avançaments, que va quedar a 4:10, vaig trobar el ritme de cursa.

En tot moment, vaig anar entre 3:53 y 4:01 en una cursa molt plana que convida a això, a ser constant en el ritme. Total, que vaig acabar pràcticament clavant els 40 minuts. De fet van ser 39:55, oficialment, tot i que el meu Garmin em marcava 10,14km i als 10 em sortia 39:26. És igual, estic molt satisfet de com va anar i tot alguns aspectes a millorar, la cursa és excel·lent per buscar bona marca.
Ah! Vaig acabar el 83è de la general, i 52è de la categoria a la classificació d'una cursa que va guanyar, com no, el Sergio Enríquez, amb un temps de de 32:23.

3 comentarios:

  1. Enhorabona per aquest fantàstic temps. Quan en els meus somnis hi arribi, ja t'ho faré saber. D'altra banda, 30 minuts d'espera prèvia a la cursa crec que és molt. És que el té fer que una cursa sigui gratuïta i no es posi un límit més d'acord amb la capacitat organitzativa.

    Salutacions i records.

    ResponderEliminar
  2. Gràcies, Joan Carles. Com deia, crec que la cursa s'ha fet gran i hauria de canviar alguna cosa (entrega de dorsals abans, més gent, o cobrar 2 ó 3 euros simbòlics...el que sigui).
    Ara bé, la cursa és perfecta per fer marca i per córrer a gust.

    ResponderEliminar
  3. Tu ho has dit, si tan sols cobressin una quantitat simbòlica que no suposés la mort de ningú, estic convençut que molta gent s'ho rumiaria abans d'anar-hi. Allò que és del tot gratuït s'acaba per desvaloritzar.

    Salutacions.

    ResponderEliminar