lunes, 28 de noviembre de 2011

JEAN BOUIN 2011 Millor marca personal en 10k (i de bona part de l'equip)


Amb alguns membres de l'equip després de l'arribada

Dia fantàstic pel que fa als resultats, tant en l'aspecte personal como en l'equip. A la meva millor marca personal 38:12, s'ha d'afegir la d'uns quants integrants de l'equip. Jon (33:35) 14è a la classificació i tercer de la categoria, Enric (42:10), Pere (43:12), Ro (43:42), 34ena de la general i 21a de la categoria, i Mònica (49:24). Però és que Ricardo, Paco i Sònia es van quedar a prop de les marques personals i els altres van fer una gran cursa. Un gran dia per l'Ashi Running.
Ah! I el Juan Carlos també va fer millor marca personal (45:47)

En l'aspecte personal, havia descansat molt bé la nit d'abans i tot i que el despertador va sonar a les 6:45 en diumenge, em vaig aixecar força bé. L'aparcament, arribar, tot va anar bé, i això s'agraeix. Alguns membres del "team" ja estaven allà...però no vaig ser l'últim. Bona premonició. L'escalfament, amb el Ricardo, fent una mica de la part final de la cursa, que ja havia fet fa una parell d'anys.
Prenent un gel que ens van donar abans de la sortida
Amb tot, quan vaig acabar l'escalfament era ja una mica tard i vaig anar ràpidament al calaix. Ja ni miraven el dorsal i als primers llocs es barrejaven tot tipus de corredors. Ups! Mala senyal. Tret de sortida sense gairebé adonar-me'n i som-hi, a buscar el ritme.

La cosa va començar bé. Un primer quilòmetre fort, a 3:43, per intentar buscar un lloc còmode. El perfil permetia arriscar i buscar un bon ritme d'inici perquè el final pica una mica. Els kms anaven caient amb bons parcials, entre 3:44 i 3:51 per acabar al km 5 a 19:04, a la posició 277. Sabia que no seria fàcil trobar el ritme per baixar dels 38:27 que tenia abans com a millor marca. La segona meitat és més dura, però s'endureix des de Paral·lel. Per tant, calia rebaixar segons al crono mentre el cos aguantés. I Déu n'hi do com va aguantar. A partir del km 7 m'esperava el tram final, la part més "dura" i la sentència de marca personal o només intent.

A pocs metres de l'arribada, després de la pujada
Per Paral·lel, que puja una mica, vaig aconseguir mantenir un ritme de 3:50 aprox, i l'últim quilòmetre, amb pujada pel carrer Lleida i carrers propers inclosos, es va equilibrar amb la baixada final (vaig arribar a posar-me a 3:12 en els últims 30 segons aprox.)
A la recta final, a tope!!!
Resultat final: 38:12 (MMP)
Posició: 212 de la general (de 10.000 inscrits i 8548 acabats)
211 per sexe (només la guanyadora em va superar) i 84è de la categoria.

4 comentarios:

  1. Sí señor!! molt bé!!! Marcón!! te lo has currado y me alegro mucho!!!

    ResponderEliminar
  2. Felicitats Raúl!, una MMP impresisonant!. I més tenint en compte que el perfil de la Jean Bouin no és el més idoni per fer marca.

    ResponderEliminar
  3. Gràcies a tots dos. El cert és que em trobo fi. A veure si podem mantenir aquest nivell de forma!

    ResponderEliminar
  4. Estàs molt fort Raúl, i tots podem gaudir d'aquest estat de gracia en el que et trobes.
    Felicitats, i a per la Mitja de Mataró!!!.

    ResponderEliminar