viernes, 4 de julio de 2014

¿Desmotivado?

Hace ya casi dos mesos que no escribía en el blog, desde mi última carrera, la de la Guàrdia Urbana-Dir de la Diagonal. No he dejado de entrenar, no he parado de correr, he hecho incluso alguna tirada "bestia" (35km de montaña, 3h y media de trail running de casa hasta el Santuari del Corredor y vuelta), pero no acabo de encontrar la motivación que da el objetivo de una carrera.


El calor influye, lógicamente, ya que a la mayoría de la gente le apetece menos correr. Para mí nunca ha sido un problema, y tampoco lo es especialmente ahora, pese a que algo tiene que ver. Pero lo que más me desmotiva es esa falta de objetivo. He estado mirando carreras, sobre todo de montaña, ya que sé que hacer 10km ahora no sirve para conseguCORRER que COMPETIR en montaña. No sé, me gustaría encontrar alguna carrera para, como máximo, principios de septiembre, para sentirme cómodo, inspirado, para marcarme ritmos o entrenos más ambiciosos.
ir marca (aunque no siempre es necesario batir marca), pero también me he dado cuenta de que me gusta más

Pese a todo, sigo corriendo, haciendo series en pista, por el litoral, salgo por la montaña. Me sigue gustando correr, pero me falta ese punto competitivo. ¿alguna sugerencia?

5 comentarios:

  1. Es tractarà de motivar-te a base de pensar més enllà de l’estiu. Mantenir la forma (perdre lo menys possible), però aprofitar per descansar i recuperar una mica, gaudint de l’estiu, anar més relaxat i variant entrenos (com bé fas, fent muntanya, per exemple –bici, descobrir noves rutes per córrer...-).

    A la “propera temporada” encara compartirem alguns kms en carrera. Seria una excel•lent senyal del meu estat de forma i un plaer de companyia.

    Som-hi, Raúl!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies, Òscar, pels consells. Igual sí que val la pena no marcar-me objectius, tot i que de vegades va bé buscar-ne un de concret. Segur que coincidirem en alguna cursa i si continues amb aquest ritme ja veuràs com aviat m'avançaràs!!!

      Eliminar
  2. Raül,ara la calor passa factura però tmb és magnífic poder entrar sense ritmes i anar fent sense mirar el rellotge!Ara jo n'estic fent moltes de muntanya perquè a l'estiu és molt agradable. Jo ara mateix no en tinc cap com a objectiu.Després de fer Vallmar fa dues setmanes (30 km.de muntanya de Granollers a Mataró.Dureta!) tambés estic fent força spinning i nedant molt com sempre i bon treball de peses al gimnàs.

    Com es presenta l'estiu?

    1 abraçada!

    Bernat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo també faré muntanya, però a veure si trobo alguna que em faci bellugar una mica el cuc de la competitivat, ni que sigui per buscar un objectiu. Si no, cert és que descansaré una mica més, segur, o faré entrenos més exigents...

      Eliminar
  3. Raül com va tot?COm van els entrenos estiuencs?Sempre costa fer tirades llargues a l'estiu pq amb la calor i tot!Malgrat això aquest ha estat un estiu força bo sense gaire calor i això per córrer s'agraeix.Jo he seguit entrenant però baixant una mica el volum encara que hauria de parar uns dies per complet però no ho se fer...

    Si vols, i per començar la temporada,tens mitja de sant qgat el 28 de setembre.Mitja dureta però q et posa a lloc jaja!Stqgat no és pla.

    Per cert,quin era el teu mail?

    1 abraçada!

    Bernat.

    ResponderEliminar