lunes, 22 de marzo de 2010

CÓRRER PER SER FELIÇ Arcadi Alibés


El llibre de l’Arcadi, que subtitula simbòlicament “42 motius i 195 raons per córrer”, es pot convertir en una referència per a tots els aficionats al món de l’atletisme popular. Per a alguns com jo mateix ja ho és a nivell professional i com a maratonià crec que també és un exemple. Pels que no l’hàgiu llegit encara penseu que és un llibre molt amè i fàcil de llegir. L’experiència vital de l’Arcadi, amb la seva progressiva passió pel món de les curses, entra fàcil i engresca per la forma senzilla d’explicar-ho.
Sense voler ser dogmàtic, els últims capítols dóna alguns consells per tal de preparar maratons I posa a l’abast del lector alguns plans d’entrenament. Com diu ell, cadascú s’ha de conèixer i ha de saber on estan els seus límits, però va bé tenir una referència general.
Que sapigueu, doncs, que és un llibre molt recomanable. Si en teniu ganes, Sant Jordi és a tocar i sempre es pot deixar una pista, o dir-ho directamente, per si algú no sap què comprar per aquestes dates.

1 comentario:

  1. Hola Raúl,
    És un bon llibre per a populars com nosaltres, ue ens agrada córrer perquè sí i alhora, intentar aconseguir alguna fita d'aquelles que poden millorar la nostra pròpia autoestima. Jo també el tinc i a més, firmat pel mateix autor amb motiu de la fira del corredor de la passada Marató de BCN. Si saps d'algú que li pugui fer gràcia, Sant Jordi és una bona ocasió per regalar-li.
    Seguim en contacte.

    Joan Carles

    ResponderEliminar