jueves, 1 de julio de 2010

ERRADA DE CÀLCUL

Doncs sí, és el que m'ha passat. Volia participar a la Cursa per la Integració de La Maquinista, però tenia un cap de setmana molt atapeït. Ara bé, estava esperant que em diguessin com havia de ser i al final tot esperant la resposta se m'ha passat el dia de la inscripció. Si bé podria participar-hi sense dorsal, la gràcia, precisament, de fer-ho, era que puntuava per la II Challenge BCN 10k http://www.10k.cat/ Resultat? No puntuaré en aqueste i em quedo amb les quatre que he fet abans. Ja era complicat perquè tot estarem el dissabte fora i la idea era venir tard i al dia següent tenim moltes coses, però em feia gràcia. Ja és la segona vegada que em passa. Hauré d'esforçar-me per ser més curós en la planificació. Aquesta vegada és perquè no depenia de mi...

Bé, ja buscaré alguna altra per fer, ja que no tinc vacances fins l'octubre i alguna motivació hauré de trobar. Em molaria una triatló, però la meva bici està fatal com per participar-hi, o sigui que ja buscaré. Si algú té alguna proposta, el suggeriment serà ben rebut.

2 comentarios:

  1. Llàstima, un altre cop serà. Ara a l'estiu no hi ha gaires opcions -per mi- de fer curses interessants i en canvi, potser és la millor època de fer bici, encara que sembli una contradicció, pel tema de la calor. Però si se surt d'hora encara hi ha opcions per fer una bona sortideta. Ara això de la triatló ja em queda fora de lloc.

    Salutacions.

    ResponderEliminar
  2. N'he fet un parell, de triatlons, i trobo que és molt divertit. De fet, no necessites el vestit de neoprè ni res per la prova de natació (sobretot ara a l'estiu), i amb una bici de muntanya fas (encara que és molt millor la de carretera). Total, que el més "car" o complicat és la inscripció, que acostuma a estar al voltant de 50€ si no estàs federat (com és el meu cas). És molt divertit i ho recomano encara que sigui per passar l'estona.

    ResponderEliminar