lunes, 5 de julio de 2010

JUGUEM A LES MATEMÀTIQUES (I A LES HIPÒTESIS)

Va per endevant que sóc de lletres però que SEMPRE m'han agradat les mates. És per això que fer càlculs i estadístiques sense ser una obsessió em ve de gust.
La premisa és la sensació de ràbia (no molt important, però ràbia al cap i a la fi) de no haver fet la Cursa de La Maquinista. Feu click aquí si voleu veure la classificació... http://www.cursaintegraciolamaquinista.cat/classificacions.html

El segon tema és que ha acabat la Challenge BCN 10k (classificacions aquí http://www.10k.cat/cat/classificacio.htm ) i jo només he sumat en quatre proves (de set que n'hi havien, s'hi podia sumar els cinc millors resultats). Per tant, la classificació general és el número 619, amb 308,51 punts de més de 11.000 que, com a mínim, han fet una d'aquestes proves). Aquesta és la veritat absoluta.

Ara bé, les matemàtiques em diuen el següent.
Si hagués participat a La Maquinista, un temps "normal" hagués estat pel voltant dels 40 minuts (ni massa ràpid ni massa lent). Per tant, hagués sumat uns 80 punts, aproximadament).
Això significaria que, en total, hagués fet 388 punts més o menys i hagués quedat...
ENTRE ELS 100 PRIMERS!!!
Hagués estat bonic. M'agrada donar voltes a coses encara que no siguin reals. A veure si l'any que ve participo en les cinc proves i puntuo millor.

2 comentarios:

  1. Renoi, si per una cursa que haguessis pogut fer gairebé sense despentinar-te avances del lloc 619 al 100, deu indicar que la classificació està força "apretada". Potser la temporada vinent. Però tampoc és una qüestió per capficar-se gaire, crec jo.

    ResponderEliminar
  2. No, és més per fer el joc que per una altra cosa. I per actualitzar algun tema!!!

    Parlem.

    ResponderEliminar