lunes, 13 de diciembre de 2010

QUÈ FARÉ A VILANOVA?

Evidentment és una pregunta retòrica, però és que tinc el cap ple de dubtes. M'explico.
No tinc molt clar com estic després de la mitja de Mataró. En teoria bé, però si fem cas a l'entrenament de divendres, estic fet una piltrafa, si fem cas al de diumenge, estic molt bé. A qui li faig cas? Com sempre, el cos i la competició dirà...

Una opció era fer de llebre a alguns dels meus amics, però no estic segur de que vagi bé. El David és un rellotge suís amb una precisió que espanta i estic segur que farà la marca que vol fer amb cada km al temps exacte. Crec que li faria més nosa que una altra cosa. El Juan Carlos és diferent. És més com jo, va a sensacions i no té clar què farà. Això vol dir que si ell no ho té clar, no sé si jo per allà tampoc no ajudaré.

Agafa més forces anar sol. Ara bé, si no hagués fet marca a Mataró hagués anat a rebaixar-la a Vilanova, segur. Però ara em sento com alliberat de "pressió" i no passa res si no milloro els 1h28'01". L'any passat vaig baixar d'1h 30' i aquest hauria de ser l'objectiu. Ara bé, com ho fem això? La idea seria fer una cursa "com cal", és a dir, la primera part més lenta que la segona i depenent de les sensacions, apretar més o menys. És una bona tàctica. A més, no recordo que fos una cursa amb massa pendents al final. Ja veurem, però aquesta estratègia sembla la més adecuada, tot i que el millor de tot serà pasar-s'ho bé en una altra bona matinal esportiva.

4 comentarios:

  1. Ui, ui, ui ... ja estem flaquejant! Apareixen els primers dubtes. Tal com dius que estàs jo crec que no tindràs problemes per estar al voltant de l'1:30h. Al cap i a la fi baixar d'aquesta marca és una barrera que crec ens hem posat els populars per tal de superar-la i sentir-nos millor (com baixar dels 40' en una cursa de 10 km. que sigui plana). De totes formes, si vols una mica d'EPO o altres substàncies d'aquestes ... tot sigui per millorar.

    Per cert, qui sap si encara coincidirem perquè no tenim clar fer la mitja de Vic. El que passa és que des de Manresa ens agafa una mica lluny. Ja veurem.

    Seguim en contacte.

    ResponderEliminar
  2. Farás un "carrerón", com sempre!!!.
    Una abraçada!!!.

    ResponderEliminar
  3. Ep, Joan Carles! Això de que igual coincidim pot ser molt interessant... Del tema EPO tinc un problema amb les agulles i la sang. Em desmaio només de pensar-hi, per tant si són pastilles vale, però si no, millor que ho deixem córrer, je,je.

    Ja us explicaré com va tot al final. Suposo que dilluns, puntalment, la crònica.

    Una abraçada a tots dos!

    ResponderEliminar
  4. Doncs al final "va a ser que no". Aquest diumenge enlloc d'anar a Vilanova anirem a fer la cursa Bell Race a Navarcles, molt més a prop de Manresa. No és de les meves favorites perquè pel perfil és exigent però per aquestes dates i que poguem fer tots els col.legues junts, aquesta és la que ens va millor. Total, que em tocarà fer el paper de la trista figura però ... què hi farem.

    Que vagi bé per Vilanova i convençut que faràs bona marca. Ja ens ho explicaràs.

    Salutacions ben cordials

    ResponderEliminar