lunes, 24 de enero de 2011

CURSA DE SANT ANTONI 2011. Massa entrebancs

Va per endevant que estic relativament satisfet del resultat final, però alguns detalls van enfosquir, o millor dit, no van permetre una millor brillantor en la primera cursa de l'any. No és excusa, però ahir vaig portar els meus nebots amb mi i em va costar molt aparcar. Si a això afegeixes que no vaig poder agafar el pitrall (que m'hagués permés col·locar-me en el segon calaix, més endevant) ja tens el perquè del temps final.
Buscava apropar-me a la meva marca, 38'27", i tenia al cap (i a les cames) la certesa de què hi podria estar a prop. Ara bé, quan vaig fer els dos primers quilòmetres, avançant com un desesperat la gent, en 4'02" i 4'04", em vaig desanimar. Havia de millorar i molt per fer marca. Els tres quilòmetres següents, 3'53", 3'58" i 3'54" haguessin estat bons temps intemitjos en condicions normals. Al km 5, 19'53". Veure aquest temps em va fer venir una baixada anímica, que es va notar en els quilòmetres 6,7 i 8. 4'03", 4'06" i 4'09". Per moments em vaig deixar anar tot pensant que més valia la pena fer un bon entrenament i que no calia gastar totes les forces. Ara bé, després del Paral·lel i a 2 km del final, vaig veure la Maite amb els meus nebots i una pancarta que havien fet la nit anterior. Això em va servir per accelerar el ritme amb l'objectiu de baixar dels 40 minuts. Dit i fet, 3'59" i 3'36"!!! per un temps final de 39'44". És un molt bon temps, però amb un regust amarg... Tot i això, segons el temps d'arribada (que no el temps real), vaig acabar el 366 (243 de la categoria) dels 3232 que van acabar la cursa.
A la foto, el Juan Carlos, que no va millorar marca per 20", i la Laura, companya de feina del Juan Carlos, que va punxar als dos últims quilòmetres. No va ser el millor dia per tots nosaltres.



Us passo també el vídeo del btvnotícies de la cursa dels "bons", amb victòria i rècord de la prova del marroquí (a punt a punt d'aconseguir la nacionalitat espanyola) Driss Lakhouaja.


www.btvnoticies.cat

4 comentarios:

  1. Raúl, és que ho voleu tot!! Què no firmaria jo per fer un sub-40!! Sou uns egoïstes, no penseu en la resta de mortals!! Enhorabona perquè tot i així, crec que és una molt bona marca. Ja hi hauran altres curses i sense tants condicionants per millorar-la.
    Records.

    ResponderEliminar
  2. Como veo que no mejoro en las de 10 km. he decidido apuntarme a la media de Calella, que es el 20 de Marzo... vamos una semana después de la cursa de Caldetes... Servirá de algo?
    Nos vemos mañana... a ver si preparo la de Gavá...
    PD. Si tu adelantastes a muchos... no te quiero ni contar a los que tuve casi que saltar! JA JA JA

    ResponderEliminar
  3. Moltes gràcies, Joan Carles. Ja saps que sóc molt exigent amb mi mateix. En comptes de deixar-me anar i veure-les venir, al final vaig apretar a tope...així ahir vaig fer la meva sessió de descans actiu (piscina, sauna i jacuzzi) amb més ganes, je,je

    Juan Carlos, igual va bien quedarte en Caldetes (hay unos balnearios allí...) para la semana siguiente llegar a tope...o relajadísimo a Calella, con todos los guiris!

    Nos vemos esta tarde!

    ResponderEliminar
  4. Ets mooolt exigent Raúl!!!. Ja voldriem molts fer una marca així!.
    Felicitats, i en principi ens veiem a Gavà.

    ResponderEliminar