lunes, 9 de mayo de 2011

CANET RACE. Bona cursa, millor equip

Un autèntic equipaç: Ashi Running, 1r per equips

D'això se'n diu un equip! El fet que estiguem al primer lloc del podi (només puntuaven els 4 primers, però vam pujar els 7 que vam participar) és una molt bona notícia, però la millor de totes és la qualitat humana de tots els integrants, de tots. I això fa molt més que tots els premis, tot i que sempre fa il·lusió estar en un equip campió.
Mostra gràfica del 1r lloc de l'equip
El Jon va acabar 12è, el Roman, 21è, el Rafa, el 42, i el 10è de la categoria (si voleu llegir la crònica ), i l'Ernest, el nostre capi, en el número 50). La Sònia va ser la segona de la categoria i novena de la general.

Anem a pams, però diré que sóc una mica desastre i vaig arribar tard a la convocatòria. I mira que estava a 15-20 minuts en cotxe!!! Però no puc fer-hi res... És igual, quan em vaig trobar amb els membres de l'equip, més al Juan Carlos, que també va anar pel seu compte, la bona matinal atlètica va començar. Bones sensacions, bon ambient i tot a punt.

Finalment, decideixo no anar amb el Juan Carlos, que no té cap intenció d'apropar-se als 45 minuts (finalment va fer 49:04, molt bé després d'una setmana d'inactivitat i dos entrenaments posteriors) i ens trobem amb el Xavi a la sortida. Buscarem aquests 45 minuts, ell també fa dies que no pot entrenar com li agradaria i ja li va bé. A més, el perfil és dur, molt dur.

Tot a punt, tensió, ganes...i sortida!!!

Per tant, i tenint en compte el perfil, amb 2-3 pujades complicades (sobretot la tercera), no sortim massa esperonats, sinó que busquem un ritme cómode, a 4:30 aprox, tot i que d'inici ja costa mantenir-lo pel primer "calvari" abans del km 1 (de fet, tot el primer km és de pujada, encara que l'inici sigui més suau). Encara tenim les cames bé i el genoll també... La baixada posterior permet recuperar segons, que tornem a perdre en la pujada bèstia, però que gairebé millorem a la baixada. Total, que al km 5, passem amb un crono de 21:54, un pèl més ràpid del que havia pensat.
Un plaer córrer amb el Xavi. Gran foto, gràcies, Paco

La segona part era un "bucle", per tant havíem de passar pels mateixos llocs, però ja sabíem el perfil i va ser més lenta (22:43), perquè vam voler ser una mica més conservadors. En algun moment van esbufegar una mica més del compte, però haig de dir que em vaig trobar molt bé durant tota la cursa. Al final, 44:37, a 4:28.
A l'arribada, content, com es pot veure

El genoll no es va ressentir, tot i alguna baixada "suïcida" i avui no fa mal, que és molt. Per tant, i creu els dits, espero començar a estar recuperat i tornar a entrenar a ritmes més vius per la darrera cita de la temporada, els 10 quilòmetres de Pineda, si no hi ha res més pel camí.

Xerradetes post cursa
Les dades:
TEMPS: 44:37
POSICIÓ: 98è, de 419
CATEGORIA: 27è de 121

8 comentarios:

  1. Una de les millors noticies d'ahir va ser la no aparició de molesties al teu genoll.
    I mira que va tenir ocasió per queixar-se, perque les pujades i baixades eren de por!!!, jejeje. Quina cursa més duuuura!.
    Estic molt content pels premis, (individulas i col.lectius), però més encara per la teva recuperació.
    Una abraçada!!!.

    ResponderEliminar
  2. Qué bien que no tubieras molestias. Ya puedes vover a entrenar con tranquilidad. La carrera es muy dura, así que ese tiempo tiene mucho más valor, además seguro que te lo pasaste pipa con Xavi..jaja.. Dos cosas a mejorar, Raúl: la puntualidad y el quedarte a las cervecitas de después..... ;-). Un abrazo y nos vemos en Pinedaaaa!!!

    ResponderEliminar
  3. Gràcies, Ernest, un honor formar part de l'equip. I Rafa, te acepto las dos "reprimendas". En Pineda intentaré corregirlas...

    Un abrazo!

    ResponderEliminar
  4. Raúl, felicidades por la ausencia de molestias en la rodilla! y felicidades también por la imagen que se me ha quedado en la retina de tú y Xavi de paseo por Canet, de charleta, de risas, vamos de disfrute total a pesar de lo duro de la carrera! enhorabuena total! hasta la próxima!

    ResponderEliminar
  5. A veure Raúl i Ernest, l'antic "Team" i ara anomenat "Marathon man" us vol fitxar perquè s'ha acabat de fer el garrulaire per aquestes curses i vol donar un salt de qualitat. I com la nostra matèria primera ja no dóna per tant, us haurem de fer una oferta per trencar el lligam amb el vostre equip i fitxar per nosaltres.

    Per començar, quina clàusula de rescissió teniu? A més, el nom del nostre equip és més fàcil de pronunciar que no pas el vostre.

    Què, us animeu? Penseu que en el nostre sereu els autèntics cracks i com diu la dita, val més ser cap de ratolí que cua de lleó.

    Felicitats

    ResponderEliminar
  6. Ostres, jo tinc un problema. Quan vaig firmar, ho vaig fer amb un paper en blanc i no sé quines són les condicions del meu contracte...ai, ai, ai, que encara patirem.

    El cert és que sí, que som una mica ratolins perquè tenim 2-3 màquines, que riute'n tu del Vettel i els Red Bull. Van sols i volen de veritat!!!

    Sempre podem parlar amb el meu jefe-manager Ernest!!!

    Salutacions!

    ResponderEliminar
  7. Enhorabona a tot l'equip! Ja veig que sou un equip de bloggers, així que us felicitaré als 3 als vostres respectius blogs!

    Ens trobem aviat a alguna cursa!

    ResponderEliminar
  8. Gràcies, Guillem. S'agraeix l'esforç. És tot un luxe d'equip, ja t'ho dic, a banda de ser, esportivament parlant, uns cracks.

    ResponderEliminar