martes, 9 de agosto de 2011

CURSA DE MALGRAT. Més fotos

Gràcies a aquells esforçats fotògrafs que, a més a més, després comparteixen per la xarxa les seves obres, he pogut trobar algunes fotos més (i de bona qualitat) de la cursa de Malgrat. No és que m'agradi molt, és que està bé tenir alguna foto més de record. L'autor de totes aquestes fotos és en Carlos Sánchez i si cliqueu aqui veureu tot l'àlbum, per si teniu algun conegut, amic, enemic o familiar a qui vulgueu veure.


Mirant de superar adversaris

Després del segon avituallament (km 7)


En la recta final

5 comentarios:

  1. Benvolgut Raúl,

    Primer de tot salutacions i desitjos que l'agost estigui anant d'allò més bé. En segon lloc, et voldria demanar la teva col.laboració en les votacions del meu blog que he presentat, per segon cop, als premis "Blocs Catalunya". Potser ja n'estàs al corrent d'aquesta iniciativa i fins i tot potser ja m'has votat. Dir-te que el termini de votacions finalitza a les 24h del 10 de setembre i que a diferència de l'any passat, la votació és una mica més "farragosa" ja que suposo que l'organització ha volgut evitar al màxim possible les votacions fraudulentes.

    T'explico breument: qui vulgui votar cal que s'enregistri a la web de l'STIC (Societat de Tecnologia i Coneixement) tot i que aquest pas és molt senzill i es pot fer amb un email i password o directament amb l’usuari personal de facebook o twitter (si en tens). Un cop registrat com a usuari disposaràs de 12 vots per repartir entre les 12 categories temàtiques (a raó d'un vot per a cadascuna) i després de votada una categoria, el vot quedarà enregistrat i no es podrà canviar. Pots exhaurir aquests 12 vots com fer-ne ús de només uns quants, al teu criteri. Si m'ho permets, en aquest enllaç se t'explica amb una mica més de detall el procés (http://www.stic.cat/premis-blocs-catalunya-2011/proces-de-votacio-premis-blocs-catalunya-2011/).

    Com espero que em votis, et recordo que el període de votació acaba el 10 de setembre i que m'has de buscar a la categoria d'esports, amb el nom, com no, de "Marathon man". Òbviament espero que el seu contingut t'agradi i que sigui mereixedor de la teva confiança però si en trobes un de millor, entendràs que no sigui jo qui et digui que el votis :)

    I com l'any passat, dir-te també que l'objectiu és entrar dins el grups dels finalistes perquè després un jurat decideixi quin és el millor bloc (que en principi no té perquè coincidir amb el que tingui més vots).

    Un cop votat (si és que ho fas) i m'ho confirmes rebràs un missatge personal d'agraïment (que menys que això!) i si em votes però no m'ho fas saber, per si de cas ja t'ho agraeixo per endavant.

    Dit això, només em queda que desitjar-te que acabis de passar un bon estiu (el que en queda) i per suposat rep una cordial salutació.

    Joan Carles

    ResponderEliminar
  2. Primer de tot, gràcies per continuar sent un fidel lector de les meves aventures i "desventures". S'agraeix.

    D'altra banda, tenia al cap la votació, però has fet bé de recordar-m'ho. M'hi he posat en un moment i ja tens el meu vot. Quan tingui temps, donaré un cop d'ull a d'altres, que són moltes les categories...

    A veure si tens sort i puc pressumir d'amic blogaire premiat!!!

    Una abraçada i fins un altre!

    ResponderEliminar
  3. Qui gosa a dir-me això i s'ampara en l'anonimat... Segur algú que conec, però no tinc moltes pistes. Ja ho sabrem, ja.

    ResponderEliminar
  4. Raúl, doncs moltes gràcies per la confiança i el vot. Ja en tenim un més al sarró. Ara bé, això que dius que voldries pressumir d'amic blocaire premiat ... ja són paraules majors.

    Una altra per a tu i que acabis de passar un bon agost. Seguim en contacte.

    ResponderEliminar