miércoles, 7 de septiembre de 2011

PRÈVIA INTERSPORT RONDA 43

Cursa Intersport Ronda 43, a Mataró. Una altra cursa de 10 quilòmetres per veure què tal estem. Aquest hauria de ser l'objectiu. Tercer assalt, després de Malgrat (7 d'agost) i Ripollet (28 d'agost). Amb el Rafa, l'idea és arribar per sota de 41 minuts, el que vol dir ajustar-se a un ritme de 4:05-4:06. El perfil és, en teoria, assequible. En el recorregut no queda molt clar tant l'inici com el final, però el més important és saber que és tota plana a excepció de l'últim quilòmetre (la pujada per la Ronda Cervantes, al costat de la Riera de Sant Simó). Per tant, pot ser un bon circuit per veure com estem.

Em fa il·lusió fer aquesta cursa perquè sempre he volgut apuntar-me i mai abans no havia pogut per raons de feina. Sempre m'havia tocat treballar l'11 de setembre. I es fa a Mataró!Per mi córrer a casa té una sèrie d'avantatges importants. Conèixer el recorregut fa molt, i poder "gaudir" de la teva ciutat és un plaer poc habitual, ja que per entrenar bé normalment haig d'anar al camí de les Cinc Sènies, un camí de pagesos a les afores de Mataró, al circuit de Cross (no molt cuidat i curt) o bé al passeig marítim (més llarg i millor). L'altra opció és el Nou Parc Central, per fer entrenaments curts de sèries fins a 500metres (és la llargària del parc, aproximadament). A més, és tot un luxe baixar caminant, o corrents, (10 minuts o 5 depenent del "mitjà"). Pots dormir més (la sortida és a les 9 del matí) i, per a més inri, ja tenim els dorsals, o sigui que la prèvia ja tenim alguna cosa guanyada. Ara queda la segona i més important, competir.


4 comentarios:

  1. Pues como dicen Raul a la tercera va la vencida
    Intenta disfrutar de correr en casa y de momento los tiempos son lo de menos ahora importan mas las sensaciones

    Un abrazo...Juanlu

    ResponderEliminar
  2. El comando Mataró empieza a moverse!!! VAmos RAúl, que el domingo estaremos dispuestos a sufrir y disfrutar!!!

    ResponderEliminar
  3. Córrer a casa sempre dona un plus de motivació, i amb el Rafa de company estic segur que la cursa sortirà rodona.
    Una abraçada!.

    ResponderEliminar
  4. Si amb aquestes facilitats logístiques que dius no aconseguiu baixar dels 41', ja podeu plegar veles, ja, ja!!
    Jo et faria de llebre els primers 500 metres (el meu mànager ja no em deixa més) però és que és diumenge pots cursa (Calders el dissabte) i tocarà descansar.
    Et desitjo, però una bona cursa i que serveixi per al que se suposa que te l'agafes, com un test.
    Salutacions ben cordials.
    JC

    ResponderEliminar