miércoles, 14 de diciembre de 2011

PRÈVIA MITJA DE VILANOVA 2011

Aquesta cursa està una mica enmig de tot. Em van apuntar (l'amic Juan Carlos) quan en principi no podia córrer la mitja de Mataró, però afortunadament vaig poder prendre-hi part. Per tant, ara aquests 21 quilòmetres no sé ben bé com afrontar-los. En teoria no m'aniria gaire bé anar a tot gas perquè el 31 tinc un objectiu més ambiciós a la Cursa dels Nassos, de 10km. A més a més, el dia 26 em fa gràcia competir a tot rendiment a la Sant Silvestre del Masnou, una cursa de 5 quilòmetres.
Això evitaria, en principi, pensar en una marca ni tan sols propera a la que vaig fer a Mataró (1h24:32). Per tant, si fes 1h26 o 1h27 n'estaria plenament satisfet.

Però és clar, ara mateix em noto bé de forma, i la propera mitja no és fins el febrer, a no ser que em decanti per fer Sitges o Terrassa, cosa que per ara no contemplo, ja que tindré uns dies de festa després de Nadal (sóc així de "raro").

Per tant, no descarto sortir al màxim i veure com vaig. Que em noto bé, continuaré, que no, afluixaré. La marca ja està aconseguida. El que vingui serà un regal. Descarto una opció que era fer-la amb el Juan Carlos, o amb el David, a un ritme més còmode per a mi. Com a mínim intentaré esgarrapar alguns punts per a la Lliga Championchip.

9 comentarios:

  1. Hola Raúl,
    Doncs si no la vols fer a tope, fes-la amb mi ja que per força hauria d'anar a un ritme molt més lent que tu, segurament més del que voldries. Si dius que fer 1:26h-1:27h per tu vol dir anar de "tranqui" ... doncs "apaga y vámonos".
    Pensa que el mateix dia jo estaré a Lleida fent la Pujada a la Seu Vella, de 10 km. No sortiré a "tope" perquè no estic per fer-ho: baixar, planejar i tornar a pujar.
    Sort a Vilanova.

    ResponderEliminar
  2. Raúl, qué tens previst a la cursa dels nassos?? guanyar?. jeje
    Molta sort a Vilanova, i pensa que fer 1h27 no està gens malament, però gens.

    ResponderEliminar
  3. Gràcies pels comentaris, Joan Carles i Jordi.
    El cert és que fins fa poc fer 1h26, 1h27 significava un esforç gairebé impossible per a mi, només podia fer-ho en les millors condicions. Ara em noto millor, però encara no tinc molt clar si aquest és el meu nivell. Aquesta cursa pot ser un bon test perquè part de la feina ja està feta. A Nassos tinc clar que vull baixar de 38, ni més ni menys...
    Ah! I que vagi bé a Lleida, Joan Carles!

    ResponderEliminar
  4. Veient la marca de la Jean Bouin, als Nassos et pots acostar al 37'30 segur!

    ResponderEliminar
  5. Guillem, seria el meu somni ara mateix, però baixant dels 38 em comformo. Així fem com el Bubka, que anava batent rècords centímetre a centímetre, jo ho puc segon a segon...je, je
    Parlant en serio, la clau és que m'acostumi als ritmes propers als 3:45 per km.

    ResponderEliminar
  6. Estas fuerte, así que seguro que sale buena carrera. Pero bueno, ya has hecho lo que tenías que hacer, así que disfrutala relajado, En Nassos tienes ahí ese sub 38, animo!!!

    ResponderEliminar
  7. Ahí estoy, Rafa, a "verlas venir". Si me encuentro bien, iré a tope. Si no, no. Es la ventaja de haber hecho los deberes... El 31 sí que tengo ganas de buscar ese sub38.

    ResponderEliminar
  8. diría yo que el estado de forma es más que bueno, no ? ;))) enhorabuena!!

    ResponderEliminar
  9. Gracias, Ro. Ahora colgaré la nueva crónica.

    ResponderEliminar