jueves, 1 de diciembre de 2011

PRÈVIA MMM (Mitja Marató Mataró)

Mitja Marató de Mataró. Sembla un joc de paraules, però és el que té viure en una ciutat amb aquest nom. El mataroní maratonià disputarà per segon any consecutiva la mitja del seu poble/ciutat. De fet, l'entrenament que he seguit fins ara tenia com a objectiu arribar en forma a aquesta cursa. En tinc ganes i li tinc ganes a aquests 21 quilòmetres i 98 metres.

L'any passat (aquí teniu la crònica per si voleu llegir-la) em va permetre baixar la meva marca, llavors 1h28:01, i va ser l'inici d'una devallada fins l'1h26:16 que vaig fer a Calella el mes de març de 2011. Ara, m'agradaria tornar a baixar la millor marca, però no serà fàcil. La meva idea és apropar-me a l'1h25:00. Uff!!! Són paraules majors perquè significa anar tota l'estona (de mitjana, és clar) a 4:00 el km. Fins no fa tant, amb prou feines feia aquesta marca en els 10 quilòmetres. A l'inici de la temporada també acostumo a tenir aquests temps. Però vinc de fer 3:49 per quilòmetre a la Jean Bouin i s'ha de ser ambiciós.

Tot i això, depenent de com em trobi buscaré un crono o un altre. Però l'estratègia, a Mataró, no pot ser una altra que anar "a tope" els primers 5 quilòmetres (la majoria d'ells de baixada o rectes) i guanyar un minutet per buscar el ritme al voltant dels 4 minuts per quilòmetre entre el 5 i el 19. Després arriba "LA PUJADA", 500 metres de patiment per acabar amb un perfil no pla, però força assequible. Els últims 300-400 metres sí que són més planets. Sembla fàcil i el camí el tinc al cap. Ara cal que les cames responguin. Amb bona part de l'equip participant serà un plaer intentar donar-ho tot a la meva ciutat.

5 comentarios:

  1. Animo Raúl!! yo apuesto por tí con los ojos cerrados. Seguro, seguro, segurísimo que haces un carrerón. Espéranos en la meta y nos lo cuentas.... Saludos.

    ResponderEliminar
  2. Ens veiem el diumenge. A per totes!!!! PACO (Ashi Running Team)

    ResponderEliminar
  3. Gràcies, companys. Amb vosaltres segur que hi arribem bé!!!

    ResponderEliminar
  4. Hola Raul
    Primero darte la enhorabuena por ese tiempazo 38'12 , y animarte para esta media que tienes ahora , mi consejo es que si quieres bajar a 1h25 tienes que salir a tope hasta donde lleges que seguro es hasta la meta
    Suerte y gracias por tus comentarios en mi blog y el apoyo que me as dado en estos meses
    Va cogiendo forma ese Marato de Barcelona 2013 , ya te ire contando

    Un abrazo........Juanlu

    ResponderEliminar
  5. Juanlu, ya está actualizada la entrada de la media de Mataró.

    ResponderEliminar