lunes, 16 de septiembre de 2013

Satisfecho con la Cursa de la Mercè (37:48)

No es la cursa por excelencia que cualquier corredor con un mínimo de experiencia en el mundo del running quiera hacer. Multitudinaria, con 17.000 inscritos (aunque "sólo" fueron o la acabaron poco más de 13.000), es en Barcelona, con los inconvenientes que eso conlleva para los que somos de fuera i mucha competencia.
Pero también cabe decir que es carrera muy asequible (5€, destinados, además, a causas solidarias, "chapeaux" para los organizadores, que lo hacen desde hace algunos años), tampoco no es especialmente complicada de correr si tienes la suerte de estar delante. Calles amplias, bien señalizadas y un circuito, bueno, el circuito al ser más rápido en el primer 5.000 se hace más durillo al final, pero tampoco no está mal.
Panorámica de los que tenía detrás. ¡Como para no correr!

De la carrera, destacar el viento y la humedad, que dificultaron un poco el recorrido, pero en todo momento supe que no bajaría de 37. Mi ilusión era acercarme a esa cifra, pero sabía que no sería fácil. En el km 5 hice 18:33 y pensé que igual sí que podría estar ahí, siempre y cuando hiciera una segunda vuelta de ensueño (que no hice). Por lo tanto, al final me salieron 19:15 en la segunda parte para un total de 37:48, puesto número 151 de algo más de 13.000 que llegaron. Puntos para la Lliga Championchip (de momento ocupo el lugar 133 de la general y el 36 de la categoría, aunque aún me faltan 3 carreras para puntuar las 14 mínimas, tampoco sé lo que han puntuado los "posibles rivales").

Por cierto, si alguien quiere ver un vídeo de la cursa (made by BTV), que clique aquí.

8 comentarios:

  1. Raül,jo tmb vaig fer-la i massa gent.Sortia del 2n calaix i tot i això no em vaig trobar còmode fins al km.2 per la gentada que hi havia.El vent i la humitat van ser força emprenyedors i el circuit em va marcar, en el meu Garmin i al d'altres corredors,10,200km.La gentada i això va fer que no pugués fer sots 40 quan ara ja sempre baixo.vaig fer 40'20".Acabar com a la Marató pujant el paral·lel fa mal e jeje!

    L'any que ve potser optarem per fer el cross de l'Ametlla de Merola en lloc de La Mercè.Tantíssima gent atabala una mica.

    El 29 de setembre t'espero a la Mitja de Sant Cugat no?És dura i difícil fer marca pq el meu poble de pla res de res jaja!

    1 abraçada.

    Bernat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El tema del Garmin a mi també em va sortir una mica més, però també cal dir que en ciutat aquests aparells es perden una mica i és fàcil en 10km fer alguns metres de més. Tot i això, bon crono per ser setembre! L'Ametlla és una alternativa MOLT recomenable (i això que no l'he feta mai encara).
      A Sant Cugat, em sap greu, però no podré anar-hi. Faig una mitja de muntjanya per la Serra de Marina, em venia molt de gust...

      Eliminar
  2. Raúl,
    Un bon inici de temporada, bon escalfament de motors però amb 13.000 corredors, em vindria un no sé què ... Enhorabona per la marca que, sigui dit de passada, jo no he vist ni en els meus més optimistes somnis. Què és allò? un avió, un coet, superman ... ? No, és en Raúl corrent cames ajudeu-lo.
    Seguim en contacte.
    JC (Marathon man)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies, Joan Carles. Curiosament, per a mi, és final de temporada. Les meves vacances comencen a l'octubre (sóc així de "diferent"). La foto deixa clar que hi ha una gentada, però pensa que davant "només" tenia 149 tios i una noia (la Hasna Bahom)per carrers amples, per tant, no és tant "xungo". I és clar que haig d'anar ràpid. M'enrecorde de la pel·lícula aquella de "Cuando ruge la marabunta" i penso que si no corro, em mengen tots els que hi ha darrere. ;-)

      Gràcies!!!

      Eliminar
  3. Impressiona veure tota la gentada que correrà darrere teu. Jo aquest any he estat de viatge i no l'he pogut fer. Un altre any serà.

    Bon fi de temporada i a descansar!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si la coneixes, saps que "no et perds res". Vull dir que està bé, però és una cursa més, multitudinària i amb un recorregut molt similar a la de moltes altres.

      Eliminar
  4. La temporada s'acaba, i a part de la cursa, crec que pots estar molt satisfet del que has aconseguit, amb millor marca de 10Km i de Mitja.

    La propera, a atacar noves marques!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estic supersatisfer perquè, a més, he aonseguit un parell de Top 10 en curses i un primer lloc per equips... Per estar feliç.

      Eliminar