martes, 27 de julio de 2010

ENTRENAMENT EN ALÇADA...

Doncs sí, encara que fos durant una setmana vaig poder fer un entrenament a...800 metres!!!
Bé, no crec que pugui considerar-se, ni molt menys, com a tal, però és que tenia una setmana de vacances i vaig estar a la Sierra de Segura, a un poblet que es troba a aquesta alçada més o menys. I per no perdre la forma, doncs havia de fer alguna cosa. Vaig sortir tres dies amb un ritme força lent, tot s'ha de dir: 10, 16 i 10km a un ritme de 5'25" aprox gairebé tots els dies. Cal dir que hi ha algunes pujades importants i que no tenia cap intenció d'entrenar per fer marca, si no tan sols no perdre la forma. Avui o demà sortiré a veure si tinc algun "benefici" de l'entrenament... Ja us ho explicaré. De fet, igual començo a preparar-me per a la mitja de Sabadell. Tinc "mono" de curses i pot ser un bon inici de temporada si entreno bé a l'agost.

3 comentarios:

  1. Perdona per entrar aqui per un altre tema, però si vols algun consell i/o preu sobre sabatilles pots contactar al meu mail personal ernestcrespo@gmail.com . Estic al sector i estaré encantat en ajudar-te si puc.
    Una abraçada.

    ResponderEliminar
  2. La mitja de Sabadell la tinc també en perspectiva però potser la realitat em farà posar al lloc que em correspon. Ara mateix estic fet una piltrafa perquè entreno molt poc, entre nen i molèsties al tendó. Si puc a l'agost fer unes quantes sortides les faré però si veig que m'ha de fer més mal que bé, aleshores començaré la temporada amb una altra cursa.

    vagi bé l'agost.

    ResponderEliminar
  3. El cert és que és una mica "d'hora" per fer una mitja. Per mi no aniria malament perquè encara no he "parat", però tot i això no estic al 100 per 100 tampoc (o això em sembla), però em fa il·lusió.
    Preparar una mitja sense estar perfecte només es pot fer perquè et vingui de gust i sense més pretensions que acabar la cursa...

    Que vagi bé!

    ResponderEliminar