miércoles, 29 de diciembre de 2010

PANERA I CURSA DELS NASSOS

La foto mostra la "panera" que hem rebut la Maite i jo aquest Nadal. Per part meva, l'empresa ja fa un parell d'anys que no ens obsequia amb cap detall nadalenc (abans hi havia un pernil, petit, però pernil ibèric que feia molt de goig, i fins i tot unes ampolles de cava o vi...eren altres temps). Amb la Maite no han tingut mai cap detall a excepció d'aquest, ja que el desmantellament d'una botiga del grup ha deixat algunes coses per repartir entre els treballadors. La resta són els "detalls" que a bé han tingut els organitzadors de les últimes curses a les quals he assistit, però sobretot a la mitja de Mataró i la Sant Silvestre del Masnou. El que està clar és que no cal comprar productes de neteja, xampús i maquinilles d'afaitar durant un temps. Benvingut sigui.
Aprofito l'entrada per donar pas a "l'altra Sant Silvestre", la de Barcelona ciutat, ara (tot i que abans també sortia com a "subtítol") Cursa dels Nassos http://www.bcn.cat/cursanassos/
Dijous 31, 17:30 hores i acompanyat un altre cop pel David i el Juan Carlos. És un bon moment per fer marca, o si més no per intentar baixar de 39 minuts. No voldria ser més agoserat, ara per ara. Ja veurem! Si no actualitzo entrades, fins l'any que ve. Bona entrada d'any i feliç 2011!!!!

4 comentarios:

  1. No veas con la panera y regalo de las cursas... Tengo claro que el año que viene me voy a apuntar a la media de Mataró aunque no corra, pues me va solucionar el año en productos de limpieza!!!
    Por cierto, vete mentalizando para la behovia el año que viene... he estado investigando, y ya te contaré.
    Para el viernes espero estar cerca de los 46, como en la de bombers... aunque dependerá un poco de las molestias en los gemelos, las tibias, etc... vamos que estoy hecho un cromo... aunque si tengo que sprintar a David, lo daré todo... pues no andará muy lejos, je je...
    Bueno... que la fuerza nos acompañe!!!

    ResponderEliminar
  2. Todo vale, todo son excusas. Regalos de las cursas, amistades que se hacen, viajes...cualquier cosa vale para que sea más interesante este mundillo...je, je. Nos vemos el viernes!!!

    ResponderEliminar
  3. Ja només per detalls com aquests val la pena fer algunes curses, més enllà de les típiques samarretes que de vegades, de tècniques només en tenen el nom. Que tinguis sort en la de demà dels Nassos i que baixis dels 39'.

    Jo faré la d'Avinyó i com no en conec res, no sé com em sortirà. Ara, ja t'asseguro jo que els 40' fa temps que no els veig per enlloc (bé, de fet i per ser més exactes no els he vist mai).

    Bon any.

    ResponderEliminar
  4. Tot és qüestió d'entrenar...o no. Ara que ja no et dediques a la política igual fins i tot t'apropes...je,je

    Que vagi molt bé per França (Avinyó, no? je,je).
    Bona sortida i bona entrada d'any nou!!!!

    ResponderEliminar