jueves, 25 de agosto de 2011

PROPERA CURSA: RIPOLLET

Seré breu. Diumenge, 9 del matí, a Ripollet. Una altra cursa de 10km. Segons he llegit, cursa costeruda, amb un circuit de 5km que, òbviament, es fa dues vegades (també hi ha la cursa "petita"). Serà un altre test per veure com van els entrenaments.

En un principi m'havia il·lusionat a fer un sub40, però ja em veig avenir que no serà possible. Bàsicament perquè no em trobo tan fi com pensava, per tant, si estic entre 41 i 42 minuts estaré content. Ja hi haurà curses per millorar.

El millor, però, de la cursa de Ripollet (a banda del cost de la inscripció, tan inusualment barat, 2€, encara queden inscripcions) és que serà un bon moment per retrobar-nos molts membres de l'Ashi Team després de les vacances. Bona part de l'equip estarà representat i això és una bona notícia.

3 comentarios:

  1. La companyia i ànims dels amics del Team segur que et donaran ales!!!.
    Una abraçada!.

    ResponderEliminar
  2. Raúl, per 2€ que costa la inscripció pots permetre el luxe d'agafar-te la cursa com us test per a reptes més "cars". I jo ja firmaria un 41'-42'. És que aneu d'un nivell que ja fa temps veig de molt lluny. El mateix dia, faré una cursa la Vall d'en Bas, una excusa per fer una escapada amb la família per aquelles contrades.
    Vagi bé i seguim en contacte.
    JC

    ResponderEliminar
  3. Gràcies als dos. El tema de la Vall d'en Bas tenia bona pinta, però per mi una mica massa lluny i tenia un dinar familiar a Mataró... A més, com tu bé dius, per mi serà un bon entrenament, no voldria aspirar a més, tal com van els entrenaments.

    ResponderEliminar