lunes, 24 de octubre de 2011

Mitja Marató del Mediterrani SATISFET

A punt d'arribar, mola molt la foto!!!

Quan vas corrents els pensaments flueixen i normalment les sensacions no són les millors possibles, a no ser que estiguis fent la cursa de la teva vida, o siguis un crack. A mi em passa, sovint, que no ho tinc clar i ahir només em vaig notar bé en alguns moments. Ara bé, quan ho analitzes després, comences a pair el que has fet. Ja durant el dia d'ahir vaig anar rumiant i vaig acabar pensant que els temps de la Mitja Marató del Mediterrani va ser un gran resultat: 1h27:26 és el temps final real final, tercera millor marca personal després de Calella i Gavà (recorregut molt similar al del Mediterrani). Per tant, satisfet o molt satisfet, sobretot si tenim en compte que NO HE FET una preparació específica, i que la setmana passada vaig fer la TRIATLÓ OLÍMPICA.

Tot va anar força bé, tot i arribar amb el temps un pèl just (per variar). No vaig tenir gairebé temps per escalfar i em vaig haver de colar saltant la valla per col·locar-me bé. La sortida conjunta, a les 9 del matí, de la cursa de 10km, de la mitja marató i de la marató és molt caòtica. S'ho haurien de pensar una mica això perquè és molt incòmode.

Els ritmes van anar força bé, tot i que una mica irregulars. Volia intentar apropar-me a l'1h25, però sabia que seria molt difícil. Si no, l'alternativa era no estar lluny de la meva marca personal. El "problema" va ser que divendres em va sortir un entrenament molt bo...i sense força gaire. Em va il·lusionar massa i vaig crear-me expectatives massa elevades, potser
Al km 10 sabia que no seria possible: 41:17. Em costava apropar-me als 4 minuts el km i a partir d'aquí alguns van ser superiors als 4:10 i fins i tot als 4:15. Per tant, vaig estar a punt de deixar-me anar, però fent càlculs i reformulant ritmes em vaig adonar que la marca encara podia ser bona.
Per tant, els últims quilòmetres van servir per no augmentar el crono.
Finalment, 1h27:26 (a 4:08 el km), 124è de la classficació general, d'un total de 1864 arribats. Molt content.


Amb el Rubén, la Laura i el Juan Carlos
El Juan Carlos ho va clavar i va rebaixar la seva MMP en més d'un minut. Va acabar per sota de l'1h45, concretament 1h43:50 (a 4:55). Els entrenaments conjunts estan donant fruïts. Em fa molta il·lusió per ell.

8 comentarios:

  1. Muy bien Raúl. Tiempazo!!! Y ese paso por el diez k es buenísimo. Yo tengo mi mmp allí, a pesar de lo soso del circuito. Ahora a pensar en Mataró, donde no tengo ninguna duda que harás un carrerón. Un abrazo.

    ResponderEliminar
  2. A ver si el "comando Mataró" se pone a tono y conseguimos un buen resultado los dos. Tenemos que pensar en la táctica conjunta...

    ResponderEliminar
  3. Lo de la sortida ja s'ho podrien repensar, perquè a més és estreta. Però lo de l'arribada encara pitjor. Si veus el vídeo del guanyador de la mitja, ha d'anar esquivant gent i pràcticament passa desapercebuda. Li volen posar la cinta i no poden...
    Potser s'haurien de repensar lo de la cursa de 10Km...

    I pel que fa a la marca, després d'haver-te cascat la Triatló olímpica 7 dies abans crec que el temps és més que respectable.
    La marca hi és, falta elegir la cita i programar-la amb cap. Serà a Mataró?

    Ànims!

    ResponderEliminar
  4. Guillem, crec que sí, haurien de fer un pensament, però sabent qui porta el tema de l'organització no ho canviaran ni de conya, són molt de la pela.
    I per la marca, si acomplim entrenament Mataró podria ser un bon lloc per intentar alguna cosa...

    ResponderEliminar
  5. Raúl,
    Enhorabona per la cursa i el temps assolit. Oimés si vens de fer una triatló. Potser encara millor perquè estaves "on-fire".
    Per cert, m'han convidat d'anar a la mitja marató de Mataró del desembre (crec) pe`ro no les tinc totes perquè no crec que ara estigui en forma per fer un paper digne, i més venint del "fiasco" de Mollerussa. Què en saps d'aquesta mitja?
    Gràcies.
    JC

    ResponderEliminar
  6. Primer de tot, gràcies.
    De Mataró només puc dir coses bones, en general. Bona cursa, amb recorregut de baixada d'inici (uns 5km), pla durant gairebé 12 (al costat de la platja, per la Nacional i el passeig Marítim, cal dir que no és "la bomba", però el paisatge no és tampoc lleig perquè veus el mar tota l'estona). Els últims dos quilòmetres són de pujada (els primers 500 una mica bèsties i després més suau). Hi va gent (l'any passat van acabar prop de 2000) i és animada. Potser massa gent per a tu...
    El millor, el lot de productes de neteja i bellesa (cortesia del patrocinador Procter & Gamble), que és molt complert.
    A més, a Mataró tractem molt bé la gent...

    Si t'animes, tindràs el suport que necessitis...

    Una abraçada!

    ResponderEliminar
  7. Raúl,
    Ja m'havien parlat que a la mitja de Mataró sou bastant esplèndids amb la bossa d'obsequi i potser per això ja val la pena d'anar-hi. I sobre això que tracteu molt bé la gent, no en tinc cap mena de dubte.
    Passo descripció de la cursa als col.legues per si ens acabem animant. Si ens decidim, ja t'ho diré (o ho sabràs via bloc) i a veure si tenim l'oportunitat de conèixe'ns personalment.
    Salutacions.

    ResponderEliminar