miércoles, 19 de octubre de 2011

PRÈVIA MITJA DEL MEDITERRANI

Aquest diumenge disputaré per primera vegada la Mitja Marató del Mediterrani, que es disputa per la zona del Baix Llobregat, entre Castelldefels i Gavà. La coneguda com a Marató del Mediterrani aglutina, tot el mateix dia i a la mateixa hora, les proves de 10km, mitja marató i marató. Aquesta sortida conjunta no m'acaba de convèncer, però no se li pot fer res. A més a més, no puntua per la Lliga Championchip, la qual cosa és una pena perquè té un recorregut molt pla i força interessant per intentar alguna cosa. De fet, el recorregut és gairebé el mateix que el de la mitja marató de Gavà, amb un gran record per a mi a la cursa del passat mes de febrer (si voleu llegir la crònica, cliqueu aquí).
A veure què, ja que després del triatló, dimarts vaig fer una tirada llarga (22 quilòmetres) amb el Juan Carlos, que volia sumar km. 2 hores d'entrenament a ritme tranquil que, però, m'obligarà a canviar el planning inicial. Intentaré no sumar massa quilòmetres i sí buscar algun entrenament de qualitat.
No tinc un objectiu clar, tot i que em faria molta il·lusió apropar-me a la meva marca personal (1h26:16), però no tinc clar com arribaré. També volia sumar km i fer un test de cara a la Behovia-San Sebastian del proper 13 de novembre. Per tan, a veure-les venir...

1 comentario:

  1. Segur que et sortirà millor que la meva darrera, ja, ja!! No serà gaire complicat. Si no ho tens gaire clar, potser que d'entrada vagis en plan tranquil i després, ja ho aniràs veient segons com et vagis sentint i trobant a tu mateix.

    Salutacions i sort.

    ResponderEliminar