viernes, 14 de octubre de 2011

TRIATLÓ OLÍMPIC...PER SORPRESA

No sé si m'he begut l'enteniment, si sóc un il·lús o si podrà més, precisament, la il·lusió, però diumenge disputaré el meu primer triatló olímpic. Per què? Un company de l'equip, el Jose, no hi podrà assistir a la Garmin Barcelona Triatló per problemes de salut i va deixar caure que si algú volia la inscripció. Jo, gentilment, he agafat el testimoni i he dit que sí.

ÉS UNA DE LES MEVES IL·LUSIONS!!!

Em fa molta gràcia i com que serà una prova per "passar-m'ho bé", sense pressions, no em fa por. Vaig a gaudir d'una prova que trobo molt interessant.
A les meves cames (i braços) tinc dos triatlons (en català és masculí, el triatló), però totes dues eren de la categoria "sprint", el que equivaldria aproximadament a una mitja marató, pel que fa a esforç i/o temps emprat en acabar-la.
Ara toca fer el doble: 1500 metres de natació, 40 quilòmetres en bicicleta i 10 més de "running". Em preocupa una mica més la bici perquè la meva és una mountain bike "cutre-cutre" i em passarà tothom, però farem el que podrem.
Doncs això, diumenge tocarà matinar per deixar la bici a boxes (abans de les 7:30), escalfar i vinga, a nedar una estoneta, pedalejar una altra i córrer una mica.
A veure si acabo en menys de tres hores... (estic com un llum)

Tot això em servirà (espero) com a preparació de la mitja marató de Castelldefels de diumenge que ve... o no.

2 comentarios:

  1. Vaja aventureta en la que t'has embarcat!! A veure com va i a veure com servirà per a la Mitja del Mediterrani.
    Ens veiem allà!

    ResponderEliminar
  2. T'has passat al costat fosc de la força, com el Darth Vader. Un dels meus col.legues també estarà amb tu compartint patiments.

    Que et vagi bé i sobretot, prent-ho amb calma.

    JC

    ResponderEliminar