viernes, 27 de abril de 2012

Ultra Trail Barcelona (The Short's one) i Cursa de Fons Les Tortugues

Nova cursa de muntanya, nou repte. Es diu Ultra Trail Barcelona (UTBCN) perquè hi ha tres curses de llarga distància i és més del pal de les curses tipus Ultra Trail Montblanc, per a la qual és molt complicat participar-hi (tot i ser una cursa de 160 quilòmetres) i se'n pot aconseguir un bon grapat de punts perquè puntua doble o triple, segons sigui la de 72km (Half Ultra Trail) o la de 106km, la completa. Jo "només" faré la Short, la curta, de 23 quilòmetres, que no està pas malament, amb un desnivell positiu de 900 metres.

I per què aquesta cursa? Doncs, molt senzill. Vaig participar i vaig guanyar una "porra" al blog de Robert Mayoral (un crack capaç de fer més d'un Ironman i que també hi participarà en aquesta cursa, per cert) i el premi era una inscripció en aquesta cursa. Doncs, cap a Sitges!


Aquesta cursa es disputa en dissabte, dia poc habitual, però ideal per tal de començar bé aquest pont del primer de maig. De fet, aquesta cursa no serà l'única que faci aquests dies perquè precisament el dia 1 de maig disputaré la Cursa de Fons Les Tortugues a La Garriga.

Aquesta és més curta (14 quilòmetres) i amb menys desnivell, 317 metres, però té també molt bona pinta. No gaire gent, bon ambient, i a passar-ho bé. No tinc més aspiracions. Em ve de gust competir, però com que no tinc referències de cap de les dues curses, no puc saber temps ni ritmes ni res. A gaudir-hi, doncs!

1 comentario:

  1. Raúl,
    Estàs demostrant que tens més fe que un convers! L'experiència de la Fageda en les curses de muntanya veis que t'ha marcat. I per cert, no sé jo si el premi de la porra és un caramel enverinat. Jo m'hauria inventat qualsevol excusa per no anar-hi però ja veig que tu no t'arronsses. Ara bé, ja posats ... per què no fer la llarga?
    Salutacions i bona diada del treball fent de "tortuga".
    JC (Marathon man)

    ResponderEliminar