lunes, 21 de mayo de 2012

Cursa Delta Prat 2012: Més que satisfet

Amb un temps de 37:06 i 30è classificat (19è de la categoria) de 736 acabats és el resum de la cursa Delta Prat. Una setmana després d'haver fet una marató (encara que fos a un ritme assequible, en teoria, per a mi), no està gens malament. De fet és la quarta millor marca de la meva carrera, tot i que per l'estat de forma es veia venir que la cosa aniria bé. Però anem a pams.
La pluja abans de l'inici de l'enfrontament i certa "fresqueta" feien presagiar una cursa agradable, però al final la calor i la humitat van afectar una mica més del desitjat. Havia quedat amb el Juan Carlos i amb quatre gotes ens vam presentar a les pistes d'atletisme del Prat. Uns 1.000 inscrits, però suposo que absències per la pluja. Poca gent per recollir dorsal i deixar la roba, cosa que s'agraeix.
Anem amb el temps just d'escalfar i sortir. No hi ha calaixos, però no és necessari. La gent es va col·locant on creu que li pertoca i de seguida es formen grups. Jo vaig massa ràpid al primer quilòmetre (3:27) però penso: "És el primer". Però és que el segon també és ràpid (3:33) i el tercer i el quart, no tant, però estic pensant que potser anirà bé per guanyar segons per al final. La sorpresa ve al km 5 quan miro el cronòmetre i veig 18:11. Tot i que em surt una mica més al meu Fore, pensava que baixaria de 18 (de fet, segons el meu rellotge faig 17:58) i començo a pensar que potser la sortida ràpida em passarà factura. No m'enrecordava que eren dues voltes i s'ha de tornar a fer el mateix recorregut...
Pas pel km 6, pel centre del Prat
Tot i els ànims de la Maite, la seva mare i la Mari Ángeles cap al km 6 començo a pensar que no hi haurà rècord. Les cames pesen i es fa difícil apropar-se als 3:45. Mentalment faig càlculs i me n'adono que serà  complicat, fins i tot, baixar de 37 minuts. Intento guardar forces, però "va a ser que no". Per poc, però em quedo en els esmentats 37:06. Tot i una segona volta molt més lenta (gairebé un minut) només perdo una posició respecte els primers 5 quilòmetres. Primer em sap greu, però després faig balanç, penso en la poca preparació de la cursa i em dóno per satisfet. Aquí els resultats.

Sergi, Raúl, Santi i Juan Carlos

El Juan Carlos no estava fi, ja ho sabia. Ha estat de viatge 3 dies i fa 47:17. Poc abans de la seva arribada ens trobem amb el Santi (45:13) i amb el Sergi (45:23).

4 comentarios:

  1. Muy bien Raul sigues con la elite

    Juanlu

    ResponderEliminar
  2. Esta vez he sufrido más, pero no siempre se puede ir "sobrado", je, je

    ResponderEliminar
  3. Ui, ui ... ja comença el declivi, potser? Ja, ja. Amb el trote que duies i les condicions ja firmaria jo 10 minuts més que els teus 37'. Si és que no ens conformem mai!
    Enhorabona i a per la següent.
    JC
    Marathon man

    ResponderEliminar
  4. No vaig calcular bé quan em vaig apuntar a aquesta cursa, però crec que puc donar-me per satisfet... és la meva quarta millor marca de sempre!!!
    Ara sí, a pensar en la propera, de la qual parlaré properament...

    ResponderEliminar