jueves, 17 de mayo de 2012

Després de Praga, el Prat...

No sé si la condició era aquesta, que havia de començar per Pra... però després de la marató de Praga, cap al Prat falta gent. De fet, la cursa, oficialment, es diu Cursa Delta Prat, en referència a la revista Delta del Prat de Llobregat. És diumenge a les 9 del matí.
Ideal per fer marca perquè és completament plana, com correspon al poble on es fa. Molt agraïda per aquells que els hi agradi portar un ritme constant. De fet, l'idea és agafar una velocitat de creuer per tal d'acabar en el temps desitjat. Ara bé, en condicions normals faria això i intentaria baixar els meus 36:22 de Bombers, però després de la marató, no sé com hem trobaré. Si em trobo bé, aniré a totes. Si no, al que surti. No tinc més pretensions.
Els meus companys de l'Ashi Running s'han decidit per la cursa de Nou Barris, també diumenge, i alguns faran també la Pujada al Tibidabo. I és que aquest cap de setmana és ple de curses arreu de Catalunya.

2 comentarios:

  1. Doncs si és completament plana, podrien canviar el nom del municipi pel de "Pla del Llobregat". Vés per on jo estaré en un escenari completament diferent, en concret en una cursa de muntanya a Castelltallat.
    Ja ho explicaré.
    Vagin bé les cames post-Praga. Per cert, suposo que amb tanta birra devies visitar els lavabos amb més freqüència?
    JC

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bona idea aquesta del "Pla" del Llobregat. Ho podríem proposar a l'alcalde. Ja m'imaginava que a tu això tan pla i tant d'asfalt no t'aniria gaire. T'has convertit en un "cabra".
      I ves per on, el tema WC va funcionar perquè vaig haver de fer un parell d'aturades tècniques. Si no, encara hagués baixat de les 3h08 minuts...

      Estarem atents a Castelltallat!

      Eliminar