martes, 8 de mayo de 2012

Marató de Praga 2012

Sí, pels que no ho sabeu, aquest diumenge participaré a la marató de Praga.
Per què? Per masoquisme? Per turisme? Perquè m'he tornat "lelo"?
Tot és molt més fàcil. Vaig participar, sense gaires expectatives, en un concurs que organitzava Zurich, patrocinador principal de la marató de Barcelona.
El tema era la planificació saludable. I ves per on que els van agradar les meves explicacions. I el primer premi és un viatge a Praga, amb dos nits d'hotel i la inscripció en la marató d'aquesta ciutat.
Doncs cap a Praga falta gent!
La qüestió curiosa és que tres companyes meves de l'equip Ashi Running van guanyar el mateix premi perquè van quedar primeres en un altre concurs/carrera també organitzat per Zurich, en aquest cas de caire esportiu, ja que van ser el primer equip femení sumant els temps de les tres participants. En el cas dels nois, un altre equip Ashi va quedar en segona posició, però en primer lloc també hi ha un conegut nostre, el Jon, que fins fa poc formava part de l'equip. Pert, anirem uns quants amics a passar un cap de setmana llarg a Praga i, de pas, farem un marató.
A quin ritme, us preguntareu (o no)?
Doncs l'idea és fer-la a un de més suau que la de Barcelona, a 4:30 aprox, per acabar en 3h10-3h15, tot depenent de com em trobi. No tinc més expectatives que passar-m'ho bé i gaudir de la ciutat i de la seva marató.


8 comentarios:

  1. quina experiencia més maca va a ser aquesta ! disfuteu, els q podeu ! una abraçada

    ResponderEliminar
  2. Ho intentarem, Ro, ho intentarem. Té molt bona pinta.

    ResponderEliminar
  3. Renoi,
    Vols dir que tants premis al mateix equip no fa olor de sospita? Per cert, a Praga més que a córrer s'hi va a beure cervesa, el país on el consum per habitant és el més alt del món. Per tant, vés amb compte que als avituallaments no et donin aquesta preuada beguda enlloc d'Isostar i coses d'aquestes.
    I de monuments per vere, també uns quants.
    Sort i a gaudir, que la ciutat bé s'ho val.
    JC (Marathon man)

    ResponderEliminar
  4. Disfruta de la Marató i de la ciutat!

    ResponderEliminar
  5. Gràcies, JC i Gemma. Procurarem disfrutar en TOT MOMENT.

    ResponderEliminar
  6. Jolin!, quina canya tu!!. Que vagi molt bé per Praga, i no forcis gaire que es tracta de poder fer turisme després de la marató jeje.
    Força i molta sort.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Encara que en teoria són 3 dies, entre viatges i trasllats és un i mig perquè la marató la faré, per tant, he decidit fer turisme corrents, una nova modalitat. M'emportaré un àudio-guia i quan passi pels diferents monuments, amb la calma, ho aniré escoltant... perquè després de la marató ja hem de tornar!!!
      Intentarem passar-ho molt bé.

      Eliminar
  7. Que suerte tio , pues nada a disfrutarlo y ten cabeza

    Juanlu

    ResponderEliminar