lunes, 8 de abril de 2013

Els 10 de La Llagosta Sub 36!!!

Cayó el 36. Tenía ganas de bajar de número, de ver el 5 en el cronó y se quedó en 35:42 (@ 3:34 el km). Bien es cierto que la carrera me salió un pelín corta, 100 metros, lo que dejaría la marca en 36 y poco, pero también es cierto que si hubiese visto que no llegaba igual hubiera apretado más y también podría haber conseguido bajar de los 36. También es verdad que el recorrido tenía muchos giros y eso no favorece a los relojes GPS. Es igual, soy sub 36 oficialmente, según la clasificación. Lástima que no sea una carrera Championchip, hubiera sumado un montón de puntos, ya que acabé en el puesto 32 de 922, y el 13º de mi categoría. Super satisfecho.

Me enrollaré poco de la carrera, ya que son números y números. Curioso porque fui de más a menos hasta el km 6, empezando en 3:29 y hasta llegar a
3:40 en el peor de los kilómetros y luego volví a remontar de menos a más hasta acabar a 3:29 otra vez. La mitad de la carrera la hice en 17:58 y en el 6 y pico había un giro de 180º y como "me aburría" empecé a contar a los corredores que tenía por delante: 40!!! Pensé, ¡¡¡cuánta gente que corre tanto!!! Pero fui paciente y mantuve el ritmo (en torno a los 3:40-3:37) y algunos de los rivales fueron cayendo hasta superar a 8. No está mal.

Juan Carlos hizo un gran papel, teniendo en cuanta lo poco que ha podido entrenar estos días. Hizo 45: 35, o sea, 4:35 el km. Muy buena marca, la verdad, ya que su tope es bajar de 45. Cuando se empiece a entrenar bien, caerán los récords de forma inexorable.

Un último apunte. Buena "cursa", bien organizada, salida un pelín apretada, pero entrega de dorsales efectiva y rápida, parking al lado mismo de la salida/llegada, carreras infantiles previas (con inflables para los críos, ideal si vas en familia), duchas allí mismo y una buena relación calidad/precio. Por 14€, inscripción con lo que ello conlleva, camiseta, el inefable (y que no falte) caldo Aneto, una tableta de chocolate, un recipiente Lekué (para cocinar al vapor en microondas, ya teníamos uno y va muy bien) más una brocha-lengua de gato de silicona y, ojo, bebidas y bocadillo de jamón (generoso) a la llegada. Una matinal muy bien aprovechada. Recomendable 100%.

10 comentarios:

  1. Enhorabona Raül quin crack!Estàs fet un brau e!

    Jo després de la marató estic fent disminució de volum i augment d'intensitat amb rodatges d'hora i poc i sèries d'entre 3.40 i 4!Amb les sèries acabes fet pols jaja i més quan no ho fas en un lloc del tot pla!Sant Cugat té pocs llocs plans...I si a més augmentes pes fent peses i nedes força jeje!Aquesta setmana he nedat un total de 6000 m.jeje!

    Diumenge faig la mitja de Calella amb la idea de fer sub 90'pq si és planeta ho veig factible.Aquesta setmana rodaré demà prop d'1 hora i dijous faré un 5x1000 a 4'/km. I la següent setmana Bombers. Tu la fas no?

    1 abraçada i enhorabona!

    ResponderEliminar
  2. Per cert sóc el Bernat jeje!

    ResponderEliminar
  3. Hola, Bernat. Gràcies pels elogis. Si continues amb aquests entrenaments, el més probable és que baixis de temps de forma ràpida, tant en mitja com en 10km, tot i la dificultat de fer les sèries a Sant Cugat!
    Com tu, faré igualment Calella i Bombers, amb l'idea d'anar a tope, o sigui que igual coincidim per allà. A veure si ens veiem!

    Una abraçada.

    ResponderEliminar
  4. Moltes felicitas, Raúl!
    La feina i l'esforç al final tenen la seva recompensa. Disfruta d'aquest número 5!
    ;-)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies, Gemma. El cert és que ha costat, relativament, però la satisfacció de la marca ja la tinc i quedarà per sempre.

      Eliminar
  5. Enhorabona Raúl! Ja tocava batre marca!
    A veure si a Calella cau la de Mitja, i a Bombers pots repetir o fins i tot millorar la de la Llagosta!

    MOLTS ÀNIMS!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies, Guillem. Sí, aquesta és la idea. A Calella baixar d'1h20 i repetir a Bombers, tot i que no serà fàcil. Mantenir l'estat de forma tres setmanes seguides serà complicat. A més, 100 metres de menys que van sortir són 100 metres...hauré de córrer molt el dia 21!!! La fas, Guillem?

      Eliminar
    2. Tampoc et pots fiar del Garmin, però sempre agrada més fer la marca a una cursa homologada (no sé si de La Llagosta ho està o no). Però segur que ho pots aconseguir!

      Jo no la faré. Ara ja vaig corrent 3-4 cops per setmana, però no vaig voler inscriu-re'm perquè no sabia com estaria, i tampoc em motivava anar a Bombers a lluitar i passar-les canutes per baixar de 38'...

      Eliminar
  6. Raúl,
    Posats a veure el 5, com tu dius, a la propera cursa de 10 km. animat a fer un temps de 25', no?
    Crec que seria rècord de rècords.
    Enhorabona i a disfrutar del recipiente Lekué; a casa també en tenim un i va molt bé. Un bon obsequi, sí senyor.
    Seguim en contacte.

    JC (Marathon man)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Home, no ens passéssim, Joan Carles. Si no, què farien tots aquests kenyans i etíops sense els premis? No, és igual. Em conformo amb menys, s'ha de ser generós en la vida...
      Però gràcies!

      Eliminar