lunes, 20 de abril de 2015

Bajo de forma (Mitja marató Costa Barcelona Maresme 2015)

Es un hecho irrefutable por el tiempo que he conseguido en la Mitja de Calella. Hacía años que no me acercaba a la 1h30 en una media maratón. De hecho, he conseguido bajar por bien poco (1h29:33) y sufriendo. Empecé pensando en acercarme a la 1h25, pero a medida que pasaban los kilómetros me iba dando cuenta que la marca iba a ser bastante peor, pero nunca imaginé que sería tan "floja" (tengo una mejor marca de casi 10 minutos menos). De ahí que se trata de mejorar, de intentar entrenar mejor y, aspecte este importante, bajor algo de peso. Me he engordado creo que casi 5kg respecto a mi mejor forma y esos se nota...y mucho. Los entrenos, también, pero vamos a intentar mejorar eso para luego intentar volver a tiempos mejores (nunca mejor dicho).

Además, cabe decir que (sin que suene a excusa) llegué muy justo de tiempo y entre la lluvia de la noche y el calor horroroso durante la carrera, no ayudó tampoco. Ya habrá tiempos mejores (nunca mejor dicho). Ahora bien, cabe destacar que hubo un bajón general porque o mi ritmo en el km 10 (41:40, @4:09) fue suficientemente bueno para mantener la distancia con los rivales o no me explico que en los 11km siguientes mejorara 5 puestos en la general pese al bajón de ritmo (@4:20 y @4:17)
A la llegada...insatisfecho. Foto: Mitja Maresme 2015
Un par de datos:
Tiempo real: 1h29:33
Posición: 113 (58 de la categoría)

6 comentarios:

  1. Ei makina , no et vaig veure ! quin greu que em sap . El que fa la cursa res a dir no totes poden sortir be . Vinga ànims !

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vaig arribar molt just de temps sense gairebé temps ni per escalfar. I vaig marxar relativament ràpid per un compromís familiar... Sap greu no haver coincidit. Vaig veure alguns dels teus companys pel camí!

      Eliminar
  2. A febrer vaig fer la mitja de Granollers, vaig sortir massa aviat i al final vaig acabar arrossegant-me i patint per acabar en 1h29'55''. M'ho vaig marcar com a límit perquè si no m'hagués posat a caminar…
    Em va passar taaaant gent!

    Jo he estat una mica desconnectat dels blogs el darrer any. Amb les lesions i les aturades forçoses no tenia massa ganes de res…
    Ara a veure si aquest nou intent de tornar a córrer i recuperar el nivell em surt bé, i a veure si escric una mica, encara que sigui per explicar com acabo deixant-ho, jeje!

    Una abraçada i a veure si els dos recuperem el nivell i coincidim a alguna cursa aviat!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sap greu, Guillem que les lesions t'estiguin "tocant els c..." perquè tens moooooolta qualitat a les cames. A veure si tens sort i pots tornar a córrer amb certa asiduïtat i als temps que ens tens acostumats.
      Una araçada i a veure si ens posem a to físicament.

      Eliminar
  3. Hauràs d’entrenar més empentant el cotxet!
    Mica en mica, Raúl, i no trigaràs gaire en baixar uns kilets i fer uns temps que et satisfacin.
    Som-hi i a gaudir del córrer!

    (m’he despistat un parell de setmanes sense visitar el teu bloc...)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs no et pensis que abans de néixer la Maria vaig mirar tricicles d'aquests i no ho descarto. El que haig de fer és un planning una mica més organitzat i buscar objectius que em motivin. Res més.

      Eliminar