jueves, 19 de enero de 2012

PRÈVIA SANT ANTONI Sub 37?

Uff! Són paraules majors però estic a 19 segons, és a dir, a dos segons per minut d'aquesta marca.
"Només" cal fer cada quilòmetre a 3:42 i l'objectiu estarà aconseguit.
És fàcil dir-ho, i no tant posar-s'hi i aconseguir-ho, però donarem tot per fer-ho a la  cursa de Sant Antoni.
A la cursa dels Nassos tot va anar molt bé. El dia, la temperatura, l'hora (era a la tarda) i la companyia del Paco. Els dos ens vam recolzar molt bé per fer els dos millor marca personal.
El perfil és interessant, favorable, diria jo, amb el Paral·lel com a gran handicap.

Tres setmanes després i amb més de 200 quilòmetres a les cames, el repte es presenta molt interessant. Difícil, molt difícil, però m'agraden aquests reptes. Em fa la impressió que ho puc aconseguir, però no serà cap fracàs si no és així. Hi haurà més curses, tot i que amb la preparació de la marató, no tinc al cap cap cursa de 10 d'aquí al 25 de març i sí alguna que altra mitja marató.

4 comentarios:

  1. Tu ho has dit, només és qüestió de rebaixar 2 segons per km. del teu millor temps i ja hop ens al sac. Però només que en un qm. et despistis ja ho has de compensar després amb els posteriors. Però vaja, coneixent-te segur que està al caure, o en aquesta o en la propera. Fracàs? cap ni un. No crec que ens paguin per això llevat que tinguis un contracte secret amb algun patrocinador!!

    Per part meva, aquest diumenge no em puc permetre el luxe de fer aquesta mena de plantejaments, amb la cursa de muntanya que m'espera. M'ho hauré de prendre amb calma.

    Salutacions ben cordials.

    JC

    ResponderEliminar
  2. la marca acojona....Sant Antoni es rápida, yo hice allí mi marca. Animo y mucha sangrre fría para la carrera!

    ResponderEliminar
  3. Gràcies als dos. Ho donarem tot, tot i que no serà fàcil, com ho deia. Sortim del primer calaix. És cursa per mantenir ritme...

    ResponderEliminar
  4. Està bé això de marcar-se reptes, però com dius, a la Cursa dels Nassos tot va ser perfecte, i baixar aquests 19 segons tan aviat serà difícil. Però si tens clar que no aconseguir-ho no és cap fracàs, llavors no tens res a perdre!

    Molta sort per demà! Ens veiem a l'arribada!

    ResponderEliminar