miércoles, 18 de abril de 2012

Prèvia de la Cursa Bombers 2012

Per a mi la Cursa Bombers és un clàssic i és una cursa especial. Multitudinària? Sí. Fins a un punt de poder ser agobiant? També. Però és especial perquè va ser la primera que vaig disputar l'any 2008 i encara no he faltat a cap edició. El hàndicap de la cursa és la quantitat de gent què hi participa. Aquest any, 24.000 inscrits. Potser a partir de l'any que ve serà el moment de deixar-ho i buscar altres alternatives perquè ho trobo una barbaritat. Però també s'ha de dir que, afortunadament, estic força endavant a la sortida, tot i que encara no he recollit la samarreta-dorsal i això permet córrer amb certa llibertat i tranquil·litat.
El millor de tot és que l'organització ho ha fet molt bé, com a mínim, fins ara, tot i el volum de personal, com si de l'inici d'unes "macro-rebaixes" es tractés. És un alicient saber que tens un munt de gent darrere perseguint-te. S'ha d'anar més ràpid, no sigui cas que t'enxampi la "marabunta".

D'altra banda, el circuit és molt ràpid (tret del tram de Paral·lel en semi-pujada) i permet, o pot permetre, aconseguir bones marques. Un bon incentiu de cara a una cursa especial. Com també ho serà la presència de molts companys i companyes de l'Ashi Running, cadascun amb un objectiu diferent.

Quin contrast amb la cursa de dissabte passat!

4 comentarios:

  1. Doncs sí, subscric al 100% la darrera frase, quin contrast que et trobaràs amb la cursa del passat dissabte a la Fageda.
    Aquest cop, però, no coincidirem!
    Vagi bé la curs a.

    JC (Marathon man)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. És el que té no ser encara un runner de muntanya, com cal.
      Encara m'agrada l'asfalt, però cada vegada menys les multituts, això segur.

      Eliminar
  2. Como me has dicho alguna vez este es un boom y las carreras que teóricamente son rápidas va todavía mas gente
    la Cursa Bombers tiene mucha fama a nivel nacional disfrutala y a por ese sub-36 campeon

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A ver a ver, sub36 todavía me da un poco de respeto, si consigo volver a bajar de 37 estaré más que contento, aunque no oculto mi ilusión por batir mi marca personal, claro está.

      Eliminar