martes, 21 de febrero de 2012

PRÈVIA DE LA MITJA MARATÓ DE BARCELONA


Rècord d'inscripcions, 12.500. Molta gent. Això dóna fe de la bona salut esportiva que estem vivint en aquests moments. Aquest matí he tingut el plaer de poder conversar amb dos cracks de l'atletisme català, el Marc Roig i el Jaume Leiva. Tots dos estan molt forts, però poc podran fer davant el doble campió del món de marató, Abel Kirui, o això diuen ells maiteixos. Aquí teniu un video, per si us interessa.


Davant d'aquests cracks, que volen baixar d'1h04 o 1h03, a un se li queda la boca petita quan diu que vol baixar d'1h 22 minuts, però també és cert que ja és un bon objectiu que crec que pot estar al meu abast. Cal millorar, per poc, l'actuació de Granollers, però és cert que el perfil és molt diferent.

Després del bon entrenament d'ahir, 3x3000 en 12:13, 12:01 i 11:45 amb recuperació d'un minut, avui toca descans o piscina i demà tirada suau (i potser llarga). Dijous tenia pensat fer unes sèries, però depenent de com em trobi, igual no forço la màquina i faig una tirada suau per tal de descansar divendres i dissabte fer 30-35 minuts per estirar les cames. Tinc ganes d'estar en condicions per diumenge. Per diferents raons, és la primera vegada que hi participo a la mitja marató de Barcelona. 

6 comentarios:

  1. Home ... tampoc estàs tan lluny d'aquests crakcs. Del teu 1:22 a l'1:04 hi ha 18 minuts, és a dir menys d'un minut per quilòmetre. Vist així, el teu temps és molt més que meritori.

    Salut i qms.

    Marathon man

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vist així, Joan Carles, tens raó. Total, que és un minut per quilòmetre...je, je
      Com sempre, els cracks són només una referència. El nostre rival té el mateix nom i cognoms que nosaltres. Per tant, cal lluitar contra el crono (o no) per sentir-te millor amb tu mateix (ui, què filosòfic a primera hora del matí, deu ser que fa més de tres hores que estic despert...)

      Eliminar
    2. Raúl, tu llavors tens dos rivals, no?? Tu mateix, i l'altre Raúl Muñoz Hernández, jeje!!

      Bromes a part, el que dius és el que pensem la majoria!

      A veure si ens tornam a trobar en aquesta mitja!!

      Eliminar
  2. Poca broma que fins fa poc el meu "alter ego", l'altre Raul Muñoz Hernández (no sé perquè, però aquest Raul sense accent) tenia uns registres molt similars als meus i, a més, crec que deu ser del Maresme perquè hem coincidit en alguna cursa per la comarca. Sort que tenim xip diferent (i DNI suposo,si no, em farà por..)

    Si ens veiem, espero que no vagis "petat", tot i que les últimes dues vegades m'ha anat bé trobar-te...je, je

    Serà complicat veure'ns, però ho intentem.
    Salutacions.

    ResponderEliminar
  3. El que seguro que te ve soy yo.....Barcelona me coge un poco lejos jejej
    Por lo demas ANIMO y a por ese Sub-1h22

    Juanlu

    ResponderEliminar